san -> RE: zakladki marčevk (18.6.2008 11:26:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 SAN, zdajle, ko sem gledala slike Urbana in Jakoba, mi je potegnilo, da si ti tista mamica, ki sem jo pred kakšnima 2 tednoma spoznala v mestu - preko skupne prijateljice, mamice od Jakoba! No saj ne vem, če se spomniš, jaz sem imela malčka v neki črni štorklji, srečali pa smo se na Prešercu ... No skratka, hotela sem samo vsem sporočit, da je San tudi v živo tako super kot tu na forumu! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] jaaa, seveda se te spomnim pomlad[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]. se razmisljala sem, ce si katera izmed nas, samo bi se gotovo spomnila imena tvojega fantica, ker mi je tako vsec in sem potem zakljucila, da nisi. ja super, zdej poznam pa eno marcevko[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. pa hvala za pohvale in enako velja tudi zate[sm=smiley1.gif]. si mi pa se posebej v spominu ostala, ker je tvoj skratek res tako lepo kot en polhek pri tebi pancal, pa se tako lepo cupico ima, kot od margetke fanticek. no, lepo, zdej sem pa prav vesela. in ravno zdele grem s to prijateljico na kavico[sm=smiley1.gif] se opravicujem za c-z-s, ampak mi racunalnik steka[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|