bioenergetik iz kočevja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


Anonimen -> bioenergetik iz kočevja (17.3.2008 8:05:57)

Od enih naših znancev sem dobila priporočilo za zelo dobrega bioenergetika iz Kočevja.Sedaj me pa zanima ali ga katera pozna oz je že bila pri njem in ji je pomagal.Baje je zelo uspešen pri parih,ki se trudijo z zanositvijo.Vse informacije so zelo dobrodošle.Hvala




**NiNa** -> RE: bioenergetik iz kočevja (17.3.2008 8:26:37)

Tudi jaz sem že slišala zanj, vendar kaj več kot je anonimna napisala žal ne vem, bi mi pa kakršnakoli informacija prav prišla. Če so takšne informacije prepovedane, bi prosila če mi katera napiše telefonsko ali naslov na ZS.
Hvala že v naprej![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




mojčca -> RE: bioenergetik iz kočevja (17.3.2008 8:46:13)

Jaz sem bila pri njem pred približno desetimi leti (ne zaradi neplodnosti, da ne bo pomote) in lahko samo reče, da sem se zaradi njegovih izjav sekirala in živcirala kar dolga leta. Ne vem, meni ni bil všeč, prav tako pa ne možu od sestre (je na berglah in mu je bioenergetik rekel, da bi moral k njemu hoditi več kot eno leto in šele takrat bi mu lahko povedal, če mu lahko kaj pomaga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Ne vem pa, ali je to isti bioenergetik, kot ti sprašuješ????




srki -> RE: bioenergetik iz kočevja (17.3.2008 9:05:58)

Jaz sem iz tistih koncev, pa še nisem slišala za njega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




ona -> RE: bioenergetik iz kočevja (17.3.2008 9:48:23)

Moja sestra vozi tja njenega sina,ker ima delno obliko celebralne paralize in je ful zadovoljna z njim,baje,da se je sinu stanje zelo izboljšalo!
Za njegovo ime pa ti žal ne morem pomagat,ker sestre trenutno ne morem vprašat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]