Abra -> RE: IVF/ICSI - marec (2.4.2008 21:07:27)
|
Čvekulje [sm=smiley1.gif] ni čudno, da je bla nevihta danes, kaj bo šele jutri [sm=smiley36.gif] Pikovit, [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sem se tko narežala, si prav predstavljam terapijo na školjki in okrog zadekana, da kej ven ne uide [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sapi, žal mi je [sm=smiley31.gif] to pa res ni fajn Bambi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] 14 celic, to bo otrok [sm=smiley1.gif] Yuliah, ti pa kar hiperco fasala? A nisi imela samo par jajčk? To je pa res čudno [sm=zmeden.gif] Imaš mogoče pco? Važno, da so te zdaj zrihtali, po vsej verjetnosti ti je pa to [sm=nosecka.gif] prineslo. Oo, mlinčka is back, samo fotostimulacija je manjkala [sm=bravo.gif] pozdravi nam Marjetko Zakaj pa jaz Brucea ne vidim? Samo nek vprašajček [sm=zmeden.gif] Andreja, poskusi čimveč vode spit. Po vsej verjetnosti si nosečka in fasala hiperstimulacijo. Jaz sem imela podobne težave. Če bojo pa neznosne bolečine, pa takoj na klinko, oz. vsaj pokliči. Reša po mojem zdaj še vedno lahko pokličeš. Katera ga je že ob polnoči klicala, pa se ni nč pritoževal. Če je zelo hudo, se ni za hecat. Pikovit, ja jaz sem važna (na kateri strani so že tisti lepi smajliji??) sem bla že 10 čez, ko sem opazla [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|