|
manca -> RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del (25.3.2008 21:46:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Manca sem iz obrobja Lj. Najlepša hvala. Zaenkrat bom še probala s tisto Mustelino kremo in olivnim oljem. Včeraj sem ga namazala celega z bepantenom in je veiko bolj oz. spet normalna njegova kožica. Tudi na zapestju pregib ni več tako suha kožica. Pediatrinji je bila samo sumljiva kožica po trebuščku, ker je bila bolj suha na otip. Je imela pa tudi prva bolj tako kožo, a ni bilo nič hujšega. Žal na srečanje ne bom prišla, ker je bil prejšnji teden cepljen proti rotavirusu in mora miniti vsaj en teden, da ni kužen njegov kakec. Tale srečanja se mi dopadejo, ker so že vsak teden. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] No, pri naslednjem srečanju ti pokažem njegovo kožo, mogoče boš znala ti bolj oceniti, če je to AD. A pri Maji pa sumijo to že od rojstva? Ne, pri Maji ne sumijo tega od rojstva, pač pa od konca januarja...sej sem rekla, prej je imela kožo čisto ok, vedno sem jo pa mazala z mandljevim oljem...ravno tako dan pred pregledom pri dr., kjer me je skoraj kap ko sem morala tamalo slečt do konca in sem videla kakšna je...prav bogica je bila.
|
|
|
|