|
kanarka -> RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del (2.4.2008 12:25:41)
|
Za spremembo pa se bom danes javila čez dan. Biba mi spi, ostalo bo pa mal počakalo. Sem pa včeraj po ne vem kolkih mesecih šla prej spat in kot nalašč ste čvekale, danes pa imate kot nalašč srečanje. Ah,... Si bom js tut poskusla spremenit moj nick. Mi je tolk neizviren. Takrat ko sem si ga izmislila, je bil pač aktualen, ker je bilo pač pred odhodom, zdej mi je pa mal mim. Samo še ne vem kako se spremeni. Bom pogledala med Profile. Sling...po mojem sem pogledala CD ene 10x, probala ene n-krat ampak mala not pač ne zdrži več kot 5 minut. Obožuje pa nošenje na rokah tako, da gleda okoli. Kengurujček je bil 20. feb poslan iz Slo, kot darilo za mojga, ampak se je očitno pošta izgubila in ga ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Sej bi ga uporabljali čisto malo, ampak ko je nujno, bi pač prišel prav. Naša tamala se pa na igralnem poligonu še samo obrača na trebuh. Čeprav jo po hranjenju vedno 1 uro držim pokonci, takoj ko jo položim na dekico, se obrne na trebuh in bruha. To bi lahk vsak dan potem v pralni stroj metala... A ma še kera tak problem? Drugač pa glede na to, da sva v vozičku skoraj cel dan, ker sva skozi zunaj, se ji oprosti, da štrajka pol ure dnevno. Zanemarljiv odstotek. Bom probala eno zadnjo slikco kr tuki prpopat, če bo šlo. Ne gre. Jih bom dala v albumček. Nč grem nick spreminjat, pa slikce lepit. Pa pa A na srečanjih se potem kličete po imenih al po nickih?? Al je čista zmeda?
|
|
|
|