|
potepinka -> RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del (4.4.2008 22:42:16)
|
Čer! No danes je pa bil za mano naporen dan.Zjutraj se zbudimo in Mark ima zelo vnete oči komaj jih je odprl bogi revček,prav gnojne.Kličem P in sva se šla pokazat,iz noska mu tudi zelo teče skratka zelo je prehlajen.Dobil je antibiotične kapljice za oči,kapljice za nos.Noseka so mu pri P čistili in je revček tooooolk jokal,ko mu doma čistim z babyvacom se tudi ful joka.Kaj pa vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]? Drugi teden v četrtek bi morala imeti 2cepljenje in P pravi da bomo počakali z cepljenjem.Ne vem kje bi se lahk tolk prehladil,po moje se je od nas nalezu ker smo bili vsi bolani. ceplenje-tudi mi Marka nismo dali cepit,naša P niti vprašala ni,v vrtec pa še ne vem ali bo šel ali ne.Vpisala ga bom potem bomo pa videli če bo naša firma začela delati na evropski delovni čas potem bo Mark šel v vrtec,če pa ne, bom pa jaz delala 4 ure potem bo pa Mark doma in ne bo v vrtcu. gruška-napisala recept in seveda bomo sprobali pomivalni stroj-ni šans da bi bila brez moje gospodinjske pomočnice,super stvar naraščaj-meni je danes P rekla da nič očke umivat z kamilicam samo fiziološka in svetovala mi je da naj ne hodiva ven ,mogoče zato ker je Mark tako prehlajen daj ji v učko tvoje mleko sonchek -super da je Neli boljše skaana-dobrodošla,kar ogasi se še luštni otročki
|
|
|
|