|
Dajica -> RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del (8.4.2008 21:57:27)
|
JA, Kaja je koncno zaspala. JE bila nekaj teckasta, pa sem jo kar ob pol devetih zacela rihtat za spat. Jo previjem, preoblecem, greva skupaj v posteljo se dojit, nekaj casa je, potem pa je zacela samo cuzljat, pa se oci je imela odprte, ker vedno se doji z zaprtimi in potem zaspi, prej pa ne in ne. Samo cuzljala je, se igrala in gledala. Pa ji vzamem zizo, ona pa zacne gledat naokoli (imam vedno prizgano lucko, cist tko medlo svetlobo), pa zagleda kuzka, ki je obesen pod stropom in zacne govoriti z njim. Najbolj ji je vsec crka AAAAAAAAAAAAAA. Potem pa se rokice v usta, pa spet cebljanje, pa gleda naokoli, zagleda mene, se smeji, spet kuza......ja kr ene 20 minut sem jo tiho gledala pa poslusala, potem pa sm jo prestavila v njeno posteljico, prizgala zvezdico in sem se ulegal nazaj v posteljo in cakala kaj bo. Se nekaj casa je AAAAAAA-ajala, cmokala, se premetavala po postelji, je hotla zacet nekaj stokati, pa sem ji dala dudo in je zamizala in dal aglavo postrani. Pa hocem it ven izi sobe, ona pa v jok. Ker je zvezdica ze koncala s svojo predstavo, sem jo spet prizgala, dudo v usta,pa se je umirila. Tko da je po eni uri koncno zaspala. Sam tkole mi ga pa se ni srackala. Mislm, da sem hotal se neki odgovorit, pa sem pozabla. Mogoce kasneje, ko se (ce se[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) spomnim.
|
|
|
|