morje z enoletnikom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


lenčica -> morje z enoletnikom (21.3.2008 9:54:46)

moj mož noče nikdar planirati dopusta. Itak je njemu vseeno, če sploh ne bi šli na morje. Tako vedno čakam do zadnjih dni ko je že vse zasedeno in nato prekličem celo dalmacijo kje je še kaj prostega (udoben, lep apt si pa želi). Pač tko je, sem navajena. Rada bi le predlog kam naj gremo s enoletnikom (in sedemletnico), da bo za oba otroka doživetje. Hoteli odpadejo.




lelaval -> RE: morje z enoletnikom (21.3.2008 10:01:30)

Zakaj pa vedno čakaš do zadnjega - če je njemu vseeno. Začni dopust planirat že v začetku leta in enostavno rezerviraj - očitno se z vsako destinacijo kasneje strinja.
Mi dopust preživljamo v prikolici - imava svojo, tako, da nama ni problem it kadarkoli. Eventuelno bi še šla v apartma, v hotel pa nikakor - oba sva takšna, da se na dopustu dobesedno odklopiva od vsakdanjega življenja - v kampu si lahko takorekoć cel dan v kopalkah, dočim v hotelu pa rabiš vso fino garderobo s sabo - to pa za naju ni več dopust. Tako lahko spimo kolikor dolgo nam zjutraj paše, jemo kdaj nam paše in kaj nam paše, otroci gredo spat, odrasli pa imamo "svoje večere" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] - to je za naju dopust [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Glede na to, da imate enoletnika, pa glej, da bo plaža primerna zanj - ti odsvetujem peščeno plažo, ker sva midva na dopustu s tako plažo bila bolj nervozna kot ne - najstarejša je bila takrat stara 2 leti in cela živčna, ker se ji je pesek povsod "primil". Najboljše je, da so drobni kamenčki na plaži.




srki -> RE: morje z enoletnikom (21.3.2008 12:34:45)

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Zakaj pa vedno čakaš do zadnjega - če je njemu vseeno. Začni dopust planirat že v začetku leta in enostavno rezerviraj - očitno se z vsako destinacijo kasneje strinja.


To sem se tudi jaz vprašala. Drugače pa hodimo na Pag, tudi ko je bil eno leto star, nismo imeli apartmaja takoj blizu morja, je pač vsak nekaj nesel, pa še sprehod je bil zraven.




Stran: [1]