Ali ste kupile kakšno knjigo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu



Sporočilo


Yasmina -> Ali ste kupile kakšno knjigo? (4.2.2005 14:09:32)

Lepo pozdravljam vse mamice in nosečke ki obiskujete RR. Sama sem v 39t nosečnosti in komaj čakam da prvič zagledam svojega :modri::duda:. Me pa zanima ali obstaja kakšna dobra knjiga oziroma priročnik, ki opisuje kakšne stimulativne igrice za dojenčke in otroke. Sicer vem, da na začetku otroku največ pomeni bližina mamice in očka pa to, da se čimveč z njim pogovarjaš in se z njim ukvarjaš, ampak bi vseeno rada imela kakšno faj idejo za igranje pa tudi kako sploh dojema svet na začetku in kako kasneje. Mah, saj sem verjetno slišat mal zmešana :ups: ampak res ne vem nič o teh stvareh. Prosim pomagajte!

Yasmina




puri -> Ali ste kupile kakšno knjigo? (4.2.2005 14:53:44)

Jaz imam knjigo; IGRE Z DOJENČKOM od cicikluba........sem jo pa dobila nekje zastonj....ne vem če ne ravno v porodnišnici Lj., ko sem rodila!

lp:)




andrejaz -> Ali ste kupile kakšno knjigo? (4.2.2005 22:49:46)

v porodnišnici dobiš v reklamnem paketu tudi knjigico igre z dojenčkom.

Jaz sem dobila tudi tak koledar za na steno, glede na starost dojenčka, kjer so pri vsakem mesecu zapisane igrice, pesmice, prostor za zapiske,... Koledar pa ima naslov -Naš dojenček. Mislim pa da ga prodajajo v Baby centru - nisem sigurna, ker sem ga jaz dobila za darilo.

:sloncek:




Jutra -> Ali ste kupile kakšno knjigo? (8.2.2005 9:06:38)

Pa tista knjiga od Penelope Leach: Otrok od rojstva do šole je tudi zelooo dobra:) Ne samo za igrice, temveč tudi za vsa vprašanja, ki se ti zastavljajo, ko imaš :duda: Jo res toplo priporočam vsem:sloncek::sloncek:




Stran: [1]