Jesper Juul v Ringarajinih iskricah (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


aja -> Jesper Juul v Ringarajinih iskricah (21.3.2008 12:57:37)

Ker vem, da vas je tu nekaj, ki že poznate danskega družinskega terapevta in avtorja Jesperja Juula in vas je navdušil ali zainteresiral – koga drugega pa mogoče še bo – samo mini update:   1. Prvo iz serije Juulovih kolumen, ki so jih začeli objavljati v Ringarajinem brezplačniku Iskrice, lahko na internetu preberete tule: http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?id=834   Naslednja kolumna, ki bo torej objavljena v aprilski številki, pa bo komentar na metodo »odmora« (t.i. »time-out«) – toliko, da vas malo primamim... ;-)   Za tiste, ki bi jih zanimalo prebrati intervju z njim iz prejšnje številke, pa so ga spregledali - tule je: http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?id=798   2. Kar se tiče slovenskih prevodov Juulovih del, ki jih nekateri čakate: -         konec maja izide pri Didakti njegov kultni »Kompetentni otrok«; -         septembra izide »To sem jaz, kdo si pa ti?« -         sredi januarja pa še »Kako rečeš NE brez slabe vesti«   Anja




aja -> RE: Jesper Juul v Ringarajinih iskricah (21.3.2008 13:31:52)

Še enkrat oblikovan post...

Ker vem, da vas je tu nekaj, ki že poznate danskega družinskega terapevta in avtorja Jesperja Juula in vas je navdušil ali zainteresiral – koga drugega pa mogoče še bo – samo mini update:    
Naslednja kolumna, ki bo torej objavljena v aprilski številki, pa bo komentar na metodo »odmora« (t.i. »time-out«) – toliko, da vas malo primamim... ;-)
   
  • Kar se tiče slovenskih prevodov Juulovih del, ki jih nekateri čakate:
  • konec maja izide pri Didakti njegov kultni »Kompetentni otrok«;
  • septembra izide »To sem jaz, kdo si pa ti?«
  • sredi januarja pa še »Kako rečeš NE brez slabe vesti«
  Anja




Stran: [1]