Anonimen -> RE: Avgustovke´08 - 2.del (10.5.2008 8:10:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Pikapola, jaz sem se ravno včeraj vrnila iz KR porodnišnice...Mogoče sva se pa res srečali... Katero so pa pripeljali v tvojo sobo? Jaz sem zadnje dni stanovala s Sandro ki je bila tik pred porodom. Taka fletna punca...upam da je vse ok z njo in že carta svoje dete. Sestre so pa obupne kajne? Jaz grem tudi na Jesenice rodit, še posebej sedaj ko sem videla kako je v Kranju... Jaz sem bila v sobi 29 na otrocnicah, ker spodaj ni bilo vec prostora. Ampak mi je pasalo, da sem bila zgoraj. Sem bila prejsnic na obeh oddelkih, pa se mi zgornji bolj dopade. Ta punca, ki je bila pri meni v sobi.. Imen zal nisva uspeli izmenjat, ker je takoj zjutraj odsla v porodno sobo. Jaz sem ven prisla v cetrtek in se to sem podpisala. Z mano je bilo vse OK, samo na podpis odpustnice bi morala cakati se en dan, pa sem sla raje na lastno zeljo ven... A si ti ze kdaj rodila na Jesenicah? Jaz sem bila s hcerko tam poleti na pediatriji in je bilo super. No, ce izvzamem to, zakaj smo bili tam. Sestre so se res potrudile, kolikor se je dalo... Kako pa zgleda porodna soba in to, da prides rodit, pa ne vem natancno.
|
|
|
|