Zoja Miša -> RE: Avgustovke´08 - 2.del (14.5.2008 16:01:13)
|
Oj punce! Tejkaz lepo da si me pogrešila! Ni mi slabo in nič ni narobe, le v Velenju sem bila službeno in potem sem še k staršem na kosilo skočila in sedaj sem tu. Pa nisem bila tako hudo lačna včeraj, samo kosilam okoli 12 h, potem pa bi skos nekaj jedla. Če se zamotim, tako kot sem se včeraj, je super! To morava kar nadaljevati, tele najine kavice so zakon! Danes pa moram vseeno v trgovino, bom šla kar v Popek po kaj za oblečt. Nekaj pa že najdem, ni hudič! Glede srečanja sem isto kot Ryssa, nekje 50%, ker bova tudi midva okoli hodila in ne vem, ali bova lahko tak čas v Celju ali ne. Vse ostalo sem prebrala, a hudiča, nisem si delala plonk ceglca, pa ne vem več katera je kaj povedala. Razen tega, da Sayuri ne spi. Revica! Ker sem tudi jaz danes ponoči okoli hodila in me je nekaj zgrabilo v hrbtu, tako da sem se komaj premikala. In potem spim na levem boku, čeprav mi desni bolj odgovarja, pa se premetavam...eh, bom poskusila tole blazino za dojenje kupit, pa da vidim, če kaj nuca! Punce dan je lep, izkoristite! Tejkaz, povej kako je bilo na UZ!
|
|
|
|