RE: Samo še tole moram...mater, je drago (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

karmy -> RE: Samo še tole moram...mater, je drago (25.3.2008 23:29:00)

Mnja jaz sem tudi mislila koliko denarja bo šlo za sladkarije in torto in podobne ****rije ki spadajo zravn. pa je na koncu mali namesto spiderman torte izbral, raketo torto[sm=jezicek.gif], potem sva izbrala par sladkarij, kokice, čips, pa nekaj malega za pit.

snorlax -> RE: Samo še tole moram...mater, je drago (26.3.2008 5:23:21)

Pri nas je striktno prepovedano prinest karkoli v vrtec za otrokov rojstni dan. Prvi dan so nam v vrtcu povedali, da se rojstni dan lahko praznuje tudi na kak drug način kot s sladkarijami in hrano.

Tako dobi tisti otrok, ki praznuje, malo darilo - ponavadi vzgojiteljice sešijejo poušterček z otrokovim imenom. In slavljenec si lahko tisti dan izbere, kaj bi delali. V bistvu je cel dan posvečen slavljencu. Imajo tudi torto iz stiropora, nanjo dajo svečke, da lahko piha. Kuharice pa ponavadi dajo gosti sok, tak malo boljši.

Tu in tam je kakšen starš vseeno malo tečen in prinese kake čokoladice, vendar jih dajo otrokom ob odhodu domov.

Meni je tak način všeč, pa ne da sem škrta, ampak tako se res ne dela nobenih razlik, da eni imajo oh in sploh, eni pa nič. Otrok je pa vseeno srečen, ker je tisti dan res v centru pozornosti in ve, da je dan posvečen večinoma samo njemu.

TONČI. -> RE: Samo še tole moram...mater, je drago (26.3.2008 7:12:46)

Pri nas je striktno prepovedano prinest karkoli v vrtec za otrokov rojstni dan. Prvi dan so nam v vrtcu povedali, da se rojstni dan lahko praznuje tudi na kak drug način kot s sladkarijami in hrano.

Tako dobi tisti otrok, ki praznuje, malo darilo - ponavadi vzgojiteljice sešijejo poušterček z otrokovim imenom. In slavljenec si lahko tisti dan izbere, kaj bi delali. V bistvu je cel dan posvečen slavljencu. Imajo tudi torto iz stiropora, nanjo dajo svečke, da lahko piha. Kuharice pa ponavadi dajo gosti sok, tak malo boljši.

Tu in tam je kakšen starš vseeno malo tečen in prinese kake čokoladice, vendar jih dajo otrokom ob odhodu domov.

Meni je tak način všeč, pa ne da sem škrta, ampak tako se res ne dela nobenih razlik, da eni imajo oh in sploh, eni pa nič. Otrok je pa vseeno srečen, ker je tisti dan res v centru pozornosti in ve, da je dan posvečen večinoma samo njemu.

Tako je edino prav! Vsaj ne pride do tega, kdo je kaj prinesel,.........

srki -> RE: Samo še tole moram...mater, je drago (26.3.2008 7:22:43)

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: nivess
Pri nas v vrtcu pa je strogo prepovedano prinašat domače zadeve.

--------------------------
Tudi prav, kajne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ? 

Ja, kar zanimivo tole. Me zanima če je še v kakšnem drugem vrtcu tako al smo samo mi tak "moderni".

Pri nas se tudi ne nosi kupljenih slaščic. Meni je to malo mimo, saj tudi v kupljenih je lahko npr. salmonela. No, ker jaz sem itak anti za peč, rajši kupim in to sladkarije, katere dobivajo vsak dan po malo, da vse v enem dnevu oz. v eni uri ne pohrombajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Gordana-3 -> RE: Samo še tole moram...mater, je drago (26.3.2008 7:33:29)

tud pri nas je tako, kot pravi snorlax in je čisto prav. tako je že od začetka, odkar ta mala hodi v vrtec in nobenemu staršu ni čudno, da je tako. nesemo pa edino lepše krožničke, salvetke, ala spiderman. naša ta velka pupa želi imet letos barbie krožničke, ta mala bo pa dobila kar lumpija (so najcenejši in še vsak večer ga gledamo, kako si pere zobke)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]