Nakup vozička v Italiji (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Nataan -> Nakup vozička v Italiji (26.3.2008 7:12:12)

Življo punce!

V soboto se odpravljam v Italijo, da končno kupim voziček. Odločam se med Jane Slalom Pro in High Trek. Na tem forumu sem že brala, da so ga nekatere v Italiji dobile ceneje. Imam cel spisek trgovin (Trst, Udine, Gorica..). Kam bi mi najbolj priporočale, da grem? Ve katera za kakšno akcijo oz. kje so najbolj založeni s temi vozički, da bi lahko oba primerjala in se potem odločila?

Res hvala vsem za odgovore in pomoč!





cv3rklic4 -> RE: Nakup vozička v Italiji (26.3.2008 14:01:06)

živjo. midva sva bila v villi vicentini - med Trstom in Gorico (kjer je baje itak skladišče za vse trgovine v okolici), pa takrat niso imeli najine barve in sva ga naročila. Naročila sva high Treka od Bebe Conforta, zraven pa še lupinico in košaro. Vse troje naj bi naju prišlo 630 EUR. Rekli so, da naju pokličejo, ko dobijo robo. Zdaj pa sploh ne vem, če bova do junija dobila voziček, ker čakava že od 30. januarja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Mogoče bi bilo bolje, če pred odhodom pokličeš in vprašaš, če voziček, ki ga želita, sploh imajo in katero barvo in ga rezerviraš, da ne boš hodila zaman in zastonj. Pa veliko sreče!




Anonimen -> RE: Nakup vozička v Italiji (27.3.2008 11:11:46)

Midva sva šla v Monfalcone - Tutto per il bambino. Priporočam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tindam -> RE: Nakup vozička v Italiji (27.3.2008 13:33:12)

Naatan,

prosila bi te za seznam trgovin v Gorici, ker praviš, da jih imaš veliko. Tudi jaz se namreč odpravljam v Italijo po voziček, ker je baje večja izbira.

Hvala in lp




Nataan -> RE: Nakup vozička v Italiji (28.3.2008 10:10:35)

Živjo!

Kot vem, sta v Gorici dva. Pojdi na stran http://www.bebeconfort.com/reseau/consult_reseau_it_2007.asp

Tu imaš vse trgovine, kjer se dobi Bebe Confort izdelke v Italiji (Udine, Gorica, Trst...). Potem pa je še ena trgovina v Gradiščici (Baby Pulman):


Via Udine, 25/h
34072 - Gradisca d'Isonzo (GO) 


Lp




Stran: [1]