|
Puella -> RE: Decembrke 2008 (6.8.2008 8:11:31)
|
Kako je pa v sedanji nosečnosti? Nimaš enakih težav? Mami_1979, v tej nosečnosti je posteljica na sprednji steni dovolj visoko, tako da nimam placentae previae. Hvala bogu! V prvi nosečnosti sem namreč od 24. do 28. tedna ležala doma, od 28. do 32. pa v bolnici. K sreči je bil to prvi otrok, ne predstavljam pa si, da bi imela doma že malčka, jaz pa bi morala biti toliko časa v bolnišnici. Zato srčno upam, da se tudi pri tebi zadeva uredi čimprej. Otika Ne vem v katerega gre ... vem pa da v najino novo Mazdo 5 gotovo ne gredo ... ima drsna vrata zadaj in zavzamejo malo več prostora kot navadna, tako da je srednji sedež bol za okras kot za uporabljat . Prav zato sprašujem, ker se mi zdi, da je to težava številnih avtomobilov. Bomo morali natančno preučiti te srednje sedeže :). Pa še eno vprašanje: ima še katera medenično vstavo? Vem, da je še zgodaj, a me zanima, če boste v primeru medenične vstave šle na zunanji obrat oz. ali poznate katero, pri kateri je zunanji obrat uspel? Jaz na žalost ne poznam nobene, vsi otročki so se spet obrnili na ritko. Lep in vesel dan vsem!
|
|
|
|