_sanja_* -> RE: decembrke 2008 (29.8.2008 13:01:20)
|
katja_p Men gre pa najbolj na živce, ko mam na seb kako lepo nosečniško oprijeto majčko in pol kdo izjavi: a pa se ti ne zdi, da je tole mal tesno? Ddddddddddddddd .... ne bom nosla tistih razvlečenih tunik, ko skrivajo trebuh, če sm pa ful pinosna na njega. Pa ko je itak sama elastika v teh nosečniških cotah ... Se podpišem. Jaz tudi nosim oprijeta oblačila, ne vem zakaj jih ne bi. Ponosna sem na svoj trebuh in nisem debela, ampak noseča. Na srečo mi še nihče ni kaj takega rekel, vsi pravijo, da se nisem nič zredila, da mi paše nosečnost, upam, da bo tako ostalo. In se popolnoma strinjam s tem, kar si napisala. Nosečnice lahko dandanes izredno dobro izgledajo, če le hočejo. Moda je nosečkam prijazna. Res da so oblačila draga, ampak se da skombinirati, hlače res moraš kupit, kar se majic tiče so pa materiali danes tako raztegljivi, da ni problem in skoraj v vsaki navadni trgovini najdeš kaj kar ti paše. Ni treba zapravljat gore denarja, pa kljub temu ne rabiš zgledat kot vreča krompirja.
|
|
|
|