_sanja_* -> RE: Decembrke 2008 (26.5.2008 9:21:45)
|
Zdravo! Čez vikend nisem imela časa pisat, ker smo imeli piknik in so prišli tašča in tast, svakinja in njen in stara mama od mojga, tako da je bilo veliko ljudi in ogromno dela. Saj veste kako to zgleda. katja, upam da bo vse vredu, da ta krvavitev ni pomenila nič hudega in da decembra dobiš v roke zdravo pikico! Na NS pa seveda lahko greš večkrat, saj je samoplačniško in G pravzaprav ne ve, da nisi na NS prvič, razen če mu poveš. Tega ti nihče ne more preprečit. Kot sem razbrala ti bo NS naredila kar tvoja G (?) in nato po potrebi še družinski prijatelj (?). Je tako? No, glede tega ti vseeno priporočam, da se naročiš k strokovnjaku. Saj ne dvomim, da bosta ugotovila pravilen rezultat, mislim pa da boš bolj pomirjena. Tudi mene bo najprej pregledala G (2 dni pred NS), nato pa grem vseeno še v Domžale. Pač je strokovnjakinja na tem področju in ima licenco, najbrž jih ne delijo kar tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Še enkrat pa ti napišem, da upam, da ta krvavitev ni najavljala česa hujšega... Mogoče bi ti tvoja G znala svetovat in te mogoče celo naročila na pregled kakšen dan prej. Petek je sicer blizu, ampak v takšnih primerih (pre)daleč.
|
|
|
|