tejci01 -> RE: Decembrke 2008 (11.7.2008 9:51:36)
|
Živjo, da se vam še jaz malo oglasim. kar nekaj časa nisem bila na rr strani, pa ste se razgovorile kot prave ženskice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Od srede sem na bolniški, ker sem imela bolečine po celem trebuhu in mi je reku g naj bom raje doma in naj počivam. Čeprav ginekološko je vse ok, samo sem se prav ustrašila da bo kaj narobe. Tako da zdaj si bom nabrala spet energijo, da bo šlo brez težav do konca. Očitno je bilo preveč za telo in mi je dalo znak, da naj malo počivam. Vidim da ste ponovno odprle debato o vozičkih. Meni je zelo všeč Jane, samo brat od mojega ima voziček peg perego s košaro, tako da si bomo kar tega sposodli, da si ne bomo delali dodatnih stroškov. Potem za naprej pa bova lahko kupila samo športni del od jane trikolesnik, ker je bolj primeren za razgiban teren. Glede materinske šole, se je bova verjetno udeležila v NG, ker jo zelo hvalijo, pa še moj dela tam, tako da se bova manj vozila. S katerimi kremami se mažete za elastičnost kože? Jaz zdaj uporabljam kar mandljevo mleko, samo sem razmišljala, da bi si kupila olje od Johnsona (za otroke). Pa še kilogramčki. Pred nosečnostjo sem se zelo malo tehtala, ker se s tem bolj malo obremenjujem. tako da pred nosečnostjo sem jih imela okrog 62, na zadnjem pregledu pa 63,80. bomo vidli kolko jih bo konec julija.
|
|
|
|