krči v zgodnji nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Anonimen -> krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 17:44:23)

po mojih izračunih sem čisto na začetku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image](5.teden). drage srečke nosečke, povejte mi, ali je normalno, da imam čez dan, posebej še zvečer krče, kot da bi imela M. sicer so malenkost blažji, ampak vseeno me skrbi. povečal se mi je malo prozoren izcedek, prsi so malenkost občutljive, ostalo razen zaspanosti pa je vse ok.
je katera imela podoben pimer, pa se je vse končalo ok?
iz srca vam bom hvaležna za vaše odgovore!




bastian111 -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 17:46:17)

Jaz nisem imela krče.Menim pa ,da ni ok imeti tako zgodaj nosečnosti krče.Priporočam ti ,da obiščeš  svojega G.Lp




Taula -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 17:59:49)

Jaz sem jih imela, samo nisem niti vedela, da sem noseča. Sem mislila da bo M prišla. Pa je ni in ni bilo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




medej -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 18:00:18)

-Pozdravljena!
Sem v tretji nosečnosti, ki se srečno bliža koncu in vsakič so bile v začetku bolečine močnejše kot pri menstruaciji (pa tudi te niso bile nikoli blage), pri meni so trajale nekje so 12. tedna.




Aurea -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 18:15:05)

Malo teh krčev je po mojem normalno, jaz sem jih tudi čutila na začetku. Kasneje se je pojavilo špikanje, ampak to vse sodi k pripravi na porod.




pomar*ANČA* -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 18:18:46)

tudi jaz sem imela te krče, predvsem so se pojavljali proti večeru, ko se je telo umirilo, bil je pa popolnoma isti občutek, kot da bi bila na poti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
so se pa ti mali krči nehali končali kakšen teden nazaj, ko so se začele slabosti.




Oaza -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 18:27:02)

Meni se je zgodilo enako kot je napisala pomar*ANČA*- imela sem krče, sploh nisem vedela, da sem noseča in sem mislila, da bo prišla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Zdaj so se ti krči nehali in pojavile so se slabosti (pred tremi dnevi).  




Anonimen -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 18:56:04)

o punce hvala vam! sem mal bolj pomirjena. kako je ta občutek, da se bo zdaj zdaj vlila grozen. sem malo bolj panična, ker mi je uspelo po 3 letih poskušanja in tik pred umenim postopkom, tako da upam, da me zastopite[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
vsem vam želim prijetno nosečnost in naj se vam konča čimlepše!




špelin@ -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 19:01:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Jaz sem jih imela, samo nisem niti vedela, da sem noseča. Sem mislila da bo M prišla. Pa je ni in ni bilo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


Enako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Mijavček -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 21:53:32)

Jap, jaz sem mela tud krče občasno do 10 dni po testu, potem pa nič več. Zdaj sem 9t. LP




trnuljčica -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (3.4.2008 23:44:49)


IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz sem jih imela, samo nisem niti vedela, da sem noseča. Sem mislila da bo M prišla. Pa je ni in ni bilo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


Enako pri meni.




srki -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (4.4.2008 6:52:24)

Ja, sem imela nekaj takega, kot pred M, samo v zelo blagi obliki. Včasih imam to še sedaj.




Tea Tara -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (4.4.2008 9:16:58)

Jaz sem imela močne krče nekje v 5. tednu, tako da me je bilo kar strah kaj to pomeni. Potem so se čez nekaj tednov zmanjšali. Mislim, da se vsako telo drugače odziva. 




MR99 -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (4.4.2008 12:43:03)

To je baje normalno, ker se ti maternica širi. Zaradi tega občutiš krče kot pred M. Tudi jaz jih občasno čutim (6.t).

Sprosti se in uživaj v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].  




srki -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (4.4.2008 12:53:11)

IZVIRNO SPOROČILO: MR99

To je baje normalno, ker se ti maternica širi. Zaradi tega občutiš krče kot pred M. Tudi jaz jih občasno čutim (6.t).

Sprosti se in uživaj v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] .  


Sem hotela ravno napisat to.




Anonimen -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (4.4.2008 13:04:34)

evo spet jaz. krči se umirjajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], vsaj čez dan, počutje je ok. zdaj pa še eno vprašanje. ravnokar sem klicala za prvi pregled in me je sestra naročila za 9. april (to sredo), po mojih izračunih bom takrat noseča 5T6dni. a ste bile ve tudi tako zgodaj naročene? lahko pričakujem, da se bo takrat že kaj videlo? 
hvala punce še enkrat, da ste se potrudile in mi napisale vaše izkušnje glede tega prijetno- nadležnega špikanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
držte se!




jaša2 -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (4.4.2008 13:12:28)

jaz sem tud imela na začetku (ko še sploh nisem vedla, da sem noseča) grozne krče, ampak samo ponoči. ene 3 ure me je skoz zvijalo, tak da sploh nisem spala. po 1 tednu sem šla k os.zdravniku, kr me je že malo skrbelo. pa smo ugotovili, da sem noseča in da je to pač zaradi tega, kr se maternica malo širi, spremembe v telesu... me je pa takoj naporila h G na pregled, da ne bi prišlo do kakega spontanega splava. sem bla cel teden na strogi bolniški. so me malo oz.fejst prestrašli, pa ni blo nič narobe - pač preventiva.




jaša2 -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (4.4.2008 13:14:37)

aja, še to - ja, se vidi že tak zgodaj nekaj. vidi se zarodek v maternici, pa "balonček", ki mora bit zravn. nardi ti vaginalni ultrazvok in že vidiš eno malo pikico v tvojem trebuščku. čestitke![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] uživaj te lepe trenutke!!!!




Mijavček -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (4.4.2008 13:19:18)

Mal so te res zgodaj naročili, ampak nič hudga. Samo da ne boš prestrašena, če se plodek še ne bo videl.Meni se je pri 5t6d videla samo vrečka brez plodka... čez en teden pa dve vrečki in dva plodka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 




Anonimen -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (4.4.2008 14:03:09)

ma super mijavček![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] tvoja štorklja je pa res imela slabo vest, da je kar dva prinesla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. čudno mi je bilo, da me ni vprašala, kako dolge cikle imam. sicer pa oni že vejo, a ne? zadnjo M sem imela 28.2., cikli zadnje leto na 33 dni, test mi je prvič rahle [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] pokazal že 30.3. me pa preseneča, da je CB pokazal močen plusek na dan ko bi mogla dobit M (slikca A, če sem natančna), torej 2.4. se mi zdi zanimivo, da sem imela takrat že tolk hormona, ker za to slikco A piše, da bi naj bila takrat, če se dela test nekaj dni po zaostali M, pri meni pa seveda to ni bilo. me je full matralo, da bi šla na samoplačniški betaHCG, ampak je pri nas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] drag (40 E). in če dvakrat greš je to kar precej. sicer bi za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] plačala še pa še, ampak... bom skušala potrpeti in uživati do srede, potem bo pa itak že kaj znano.




byanca -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (5.4.2008 13:35:05)

Tudi jaz sem imela krče v 5 in 6 tednu, potem se je začela slabost,grozen okus v ustih. zdaj sem v 8 tednu, pa tu pa tam čutim kakšno zbadanje po trebuhu.
sem pa bla tudi jaz nekje v 5 tednu na pregledu, pa se je samo videl en flek.čez dva tedna pa gestacijska in plod.
glede krčev, pa naj bi to blo na začetku normalno. tvoje telo se spreminja, maternica se širi.




Srčekgirll -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (5.4.2008 15:10:44)

Jst sm mela zlo rahle krče vsake toliko, pa sm vprašala G če je to kaj narobe, pa mi je reku da nič in da naj bi se to samo maternica raztezala. Vseeno pejd do G pa vprašaj.




Talika23 -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (24.6.2011 20:29:53)

Lep pozdrav.  Sem nova na tem forumu in upam ,da mi boste lahko pomagale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sem v 4-5 tednu nosečnosti in imam že 14 dni krče, kot da bi imela menstruacijo ampak je ni in ni . A se je kateri to dogajalo? Otroka si zelo želiva zato me je za vsako malenkost strah.

Hvala za odgovor.




Talika23 -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (24.6.2011 20:29:55)

Lep pozdrav.  Sem nova na tem forumu in upam ,da mi boste lahko pomagale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sem v 4-5 tednu nosečnosti in imam že 14 dni krče, kot da bi imela menstruacijo ampak je ni in ni . A se je kateri to dogajalo? Otroka si zelo želiva zato me je za vsako malenkost strah.

Hvala za odgovor.




ares1 -> RE: krči v zgodnji nosečnosti (24.6.2011 20:58:09)

jaz sem v 18t in imam še sedaj enake krče. Menda zato ker se maternica širi ( pa imam tretjo nosečnost). Tudi mene je bilo strah pa še sedaj me je kadar so bolj močni ampak je menda vse ok. Upam, da sem te potolažila in ti želim vse dobro




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>