Abra -> RE: IVF/ICSI - april (15.4.2008 18:14:41)
|
Pikovit, ni mi jasno, kako nas sinoči nisi folgala [sm=smiley36.gif] pa kje je tvoja kondicija [sm=smiley36.gif] Andreja, upam, da je David že bolje in da si se kaj naspala [sm=smiley1.gif] prvi post pa res ni bil ravno razumljiv [sm=smiley36.gif] Jadrnica spet v akciji [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mišek, hvala za nasvete. Te je pa po dolgem času lepo brat [sm=smiley1.gif] Pija, jaz mislim, da ti solarij ene 3x ne bo škodil. Tudi jaz sem razmišljala o tem, pol sem si pa rekla, da bom tko maja na terasi počivala, me bo že kej prijel - tega sicer nisem še nikoli počela [sm=smiley36.gif] res, da maja še nisem bla nikol noseča [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tko kot bom letos!!! Sapi, že nov plan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Grethy, ziher pa počas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jutri pa že juriš v tazadnjo [sm=smiley36.gif] Skuša, kako si? Se že pripravljaš na nov boj? mavrica, pa saj tvoj uz je ful hitro [sm=smiley1.gif] Reš naroča 14 dni po testu. mala, dobrodošla! Tudi jaz že navijam! vijolica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] lepo ju grej in naj ti test pokaže debel plus! Ledenka, vidim, da te test vseeno srbi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] zdaj si na pol poti, ta hudo si dala že čez! še malo ... [sm=smiley1.gif] Pika, pojma nimam. Če se bo to še nadaljevalo, jutri zjutraj pokliči ali pa pojdi tja. Tale dolg postopek je pa meni res čuden - torej si začela s stimulacijo šele 7. dan ciklusa [sm=zmeden.gif] Jaz sem v prvem postopku takrat že imela prvi uz, naslednji dan pa stopka [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|