womanpolice -> RE: IVF/ICSI - april (18.4.2008 15:22:26)
|
Tejek... hvala za vzpodbudne besede... Pikovit, da ne boš mislila... se je že skor nardil, ja, da sm s svojo pojavo povzročila karambol... tkole je blo... ustavljali smo .. pa je eden me tko gledal, da je pozabil na vozilo pred seboj... in ko sm videla, da se bo zaletel, mu kažem, da naj gleda predse... in je komaj zapremzal... enkrat pa je bil karambol, ko sva ble s sodelavko na radarju... pa je en naju tko gledal, da se je dejansko zaletel v tistega predse, ki se je ustavil pred odcepom... Ponavadi kr gledajo ja,... že zaradi uniforme... tud pr malc ponavad nimamo miru... včasih je malce nadležno, da ti gledajo pod roke, ampak se človek navadi... Punce, res ste enkratne, da me danes tolažite... res sm potrebovala to... zdaj že cel dan kr ležim v postelji in šivam gobelin (čeprav imam ogromno drugega dela: diploma, pospravljanje), mi je danes minilo do vsega... bo služba za dans kr dovolj.... In? Kdaj se bo šlo kej na kofetka, da kakšno rečemo.. in da se spoznamo, da ne bo takšnih pripetljajev, kot sm ga imela danes, ko sm ogovorila napačno... ona pa mi reče "kaj pa je to ringaraja? kakšn vrtec?"
|
|
|
|