Parni valjak (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ksenija. -> Parni valjak (8.2.2005 0:39:06)

Pravkar sem se vrnila iz koncerta Parnega valjka, ki je bil v sosednji - Lancovi vasi. Bilo je super - gužva in prava žurka. Samo jaz nisem bila preveč razpoložena, ker sem Zalo prvič pustila samo. Sedaj ko sem se vrnila in sem videla da mirno spi, sem tudi jaz mirna.

Na žurki sem pogrešala samo malo več mask. Kaj se res ne znamo več maskirati??

Annny -> Parni valjak (8.2.2005 0:42:13)

Parni valjak- super:love:
Pa nič slabe vesti in skrbi- tudi mamice se moramo kdaj pa kdaj malo razvajati:rozica:

jaz99 -> Parni valjak (8.2.2005 8:46:55)

Ja tudime se moramo malo relaksirati. No in daned bo dan ,ki je namenjen moji relaksaciji. Grem v maškare ,čeprav ne za dolgo ker mojo ljubico še dojim.

Teni_ -> Parni valjak (8.2.2005 9:18:00)

Joj, jaz bi jih tudi šla poslušat. Samo bi morala it sama, ker moj samo z očmi zavija, ko si jaz pojem kaj od njih.

LP,
Mojca:rozica:

willma -> Parni valjak (8.2.2005 9:39:56)

:bravo::bravo::bravo:
mojcaH....nič sama!!!!
Greva skupaj!!!!!!
Mojemu tudi niso med naj izbranimi,
jaz pa :love: na Parni valjak;)

lp
willma:sloncek:

TARA in MAJ -> Parni valjak (8.2.2005 9:45:49)

parni valjak:love::love::love:full so mi všeč,upam
,da si se zabavala sm ti kr mal folž:)-
LEP PUSTNI TOREK VSEM RR.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::kuza::miska::miska::metulj::metulj:

kimi -> Parni valjak (8.2.2005 15:56:18)

Ksenija ja res se več ne znamo...Danes sem na cesti videla le 5 maškar in še nobena ni pozvonila. Le kje so stari časi:zmeden:

Pi-kica 1 -> Parni valjak (8.2.2005 17:43:11)

No, tudi jaz sem nora na Parni valjak. Bi se lahko drugič RR-jevke zmenle in šle skupaj.

LP

Pi-kica

ksenija. -> Parni valjak (8.2.2005 20:45:44)

Ja Pi-kica res, samo vprašanje kdaj bodo spet v Sloveniji, oziroma kje v bližini. Mogoče spet naslednje leto za pusta, ko imajo v Lancovi vasi vedno kakšen koncert. Sedaj že kar kakšnih 6 let, pa je vedno ful zanimivo!

Stran: [1]