čaka nas nakup avta (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


frufru -> čaka nas nakup avta (5.4.2008 8:37:15)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Gledamo po spletnih straneh, pa jih je toliko, da se ti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. Z mojim ne prideva skup, pa je dvignil roke in rekel naj sama poiščem ožji izbor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vsaka firma svojega najbolj hvali, pol pa vedi a je res titi pravi zate. A obstaja kakšna stran, da vpišeš kaj bi rad imel v avtu, pa ti ven vrže vse modele, ki ustrezajo? Mislim neglede na firmo. Ker avto glih ne kupuješ vsak dan.




SINEJA -> RE: čaka nas nakup avta (5.4.2008 8:58:35)

Moj nostom visi na tej strani http://www.avto.net/2004/index.asp,če greš  na razširjeno iskanje kar najdeš,tudi nove avtomobile.Mi smo tako našli po dokaj ugodni ceni nov avto,ki nam odlično služi že dve leti.Je pa tu tudi precej uvoženih iz tujine,zato pazi.
Želim ti,da bi čim bolje izbrala.




*bubi* -> RE: čaka nas nakup avta (5.4.2008 11:17:00)

Tole iščeš:

http://www.najdi.si/avtomobili/avtoiskalnik.jsp

Recimo, da vsaj na nekaj znamk omejiš, drugače bo preveč zadetkov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




frufru -> RE: čaka nas nakup avta (5.4.2008 11:53:30)

bubi hvala, evo, zdaj se bomo pa igračkal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




frufru -> RE: čaka nas nakup avta (30.4.2008 0:10:51)

Nekako kolebamo med oplom merivo in c maxom od forda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kakšne izkušnje, +, - ???




rija -> RE: čaka nas nakup avta (30.4.2008 0:14:49)

merivo ma moj tast, pa se mi zdi za družino kar malo majhna....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mi je pa izbira avtov najbolj butasta zadeva v življenju.....se z mojim non stop spičiva....ker on bi mel tega pa onega, meni je pa za avte skoraj vseeno....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]samo da je velik in črn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Sibil_ -> RE: čaka nas nakup avta (30.4.2008 15:25:13)

Meni osebno je Opel poden od podna, pa tudi več prijateljev ima zelo slabe izkušnje z njimi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

KAj točno pa iščeš na avtomobilu-kaj mora imet?Ford je že boljši od teh dveh, čeprav tudi tega verjetno ne bi imela...jaz bi imela MAzdo 5 ampak je mal predraga, mi ni tolk za dat za avto, mi je pa lep....

LP,
Sibil RR




bamby -> RE: čaka nas nakup avta (30.4.2008 15:38:31)

Mi smo nabavili sedaj, ko se nam je družina povečala, Citroen Xsara Picasso. Je prostoren avto, ima velik prtljažnik in vso dodatno opremo, ki jo potrebujemo. Smo pa imeli v ožjem izboru tudi C Max, potem je pa cena prevladala.




petja -> RE: čaka nas nakup avta (30.4.2008 20:53:38)

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Nekako kolebamo med oplom merivo in c maxom od forda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Kakšne izkušnje, +, - ???


Jaz imam Merivo, sem ful zadovoljna, sem pa hkrati mnenja, da to ni družinski avto. Pri nama je 2. avto (za po Lj in bližini), dela super, poraba goriva OK, zaenkrat res BP.

Za družinski avto pa imamo Forda S maxa in smo prezadovoljni! Ogromen, prostoren, super se vozi (mož naredi veliko dolgih poti), isto vse BP.




zofa -> RE: čaka nas nakup avta (7.5.2008 7:07:48)

V podobni situaciji kot ste sedaj vi je bila naša družina lani. Dobili smo novega družinskega člana, ki je rasel z neverjetno hitrostjo, avto star 10 let. Kupili smo GOLFA PLUS.Z njim smo zelo zadovoljni. Prostoren, sediš malo višje kot v navadnem golfu, poraba majhna, zadnji sedeži premakljivi...Skratka po enoletni uporabi nimamo pripomb in smo res zelo zadovoljni.




F*S*M -> RE: čaka nas nakup avta (7.5.2008 12:28:38)

ne vem meni se zdi še najbolj cenovno ugoden za tisto kar dobiš kakšen renault megane karavan. Je treba mal po avto hišah pogledat za kakšnega leto dni starega, ponavadi so z vso opremo in malo prevoženimi km ter za kakšni 2000 do 3000 € cenejši. 




sazi -> RE: čaka nas nakup avta (7.5.2008 12:41:31)

merive ne poznam, imamo pa Opel Astro karavan - nobenih problemov in je dovolj velik




mojsoncek -> RE: čaka nas nakup avta (7.5.2008 13:07:46)

Za Merivo ne vem, od Forda pa bi raje vzela S max, kot pa C max. Drugace pa sva si midva z mozekom nagledala Citroenov C4 Picasso Grand.




frufru -> RE: čaka nas nakup avta (7.5.2008 23:16:37)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Za Merivo ne vem, od Forda pa bi raje vzela S max, kot pa C max. Drugace pa sva si midva z mozekom nagledala Citroenov C4 Picasso Grand.
S max je cenovno že izven finančnega dometa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Zato je to dvoje v ožjem izboru.




Annny -> RE: čaka nas nakup avta (11.5.2008 11:38:20)

No, potem pa vzemi raje Citroen kot Opla (ta zadnja leta ni ravno nek pojem kvalitete..veliko okvar..) Lp




smotka lonib -> RE: čaka nas nakup avta (16.5.2008 16:11:10)

probaj z meganom grandtour. mi smo ful zadovoljni. še zmeraj je dost prostora, čeprav smo se povečali.




Annny -> RE: čaka nas nakup avta (16.5.2008 19:49:07)

Če so v igri tudi druge znamke, pojdite preizkusit Seata (Alteo ali kaj drugega).Jaz sem si pred pol leta kupovala nov avto, preizkusila vse, kar je bilo možno in edino Seat me je res navdušil..udobje, super odzivnost, 'mehkoba' vožnje..in sem ga potem tudi kupila. Mislim, da skoraj ni človeka, ki ne bi bil navdušen nad Seati, ko jih enkrat vozi..imajo pa enake dele kot Wolkswagen, tako da so tudi zelo kvalitetni. Mogoče je cena malce višja, vendar zagotavljam, da se splača.Mogoče vam bo všeč tudi Hyundai Santa Fe..zdaj so neke akcije..tudi lušten, dovolj velik za vas in kvaliteten avto.Lp




Stran: [1]