Stekleničke, dude (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


sayuri -> Stekleničke, dude (7.4.2008 8:46:04)

V močnem upanju, da bom dojila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], nameravam za začetek kupit samo dve mali steklenički in pa dudi (za vsak slučaj).
KAtere znamke stekleničk,dudic ste ve kupile pri dvojčkih - glede na to, da so lahko mičkeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]? Sem imela pri prvem vse od Aventa, samo se mi zdijo kar veliki cuclji.
Kaj priporočate?




emaa -> RE: Stekleničke, dude (7.4.2008 9:31:58)

Cuclji niso veliki, samo meni se zdi, da veliko zraka zraven pojejo. Boš vej rento ponoči na flaši, le bojo kaj prezgodnji, so ponoči preutrujeni, da bi se lahko pri dojenju najedli. Naša dva sta imela Nuk-ove flaše in cuclje, pa verjemi, če bradavico spravi v usta, bo tudi cucelj. Saj boš vidla, pri nas se je Luka dojil, David pa za noben denar ni hotel, je pa hotel moje mleko. 




tintin -> RE: Stekleničke, dude (7.4.2008 9:53:03)

tommee tippee - ima cucelj še najbolj podoben materini dojki in najmanj zmede [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Imajo tudi prsno črpalko, ki je tudi fajn! Prodajajo pa TT v Baby centru.




tintin -> RE: Stekleničke, dude (7.4.2008 9:54:21)

Dudice - za bolj male [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] (ali pa celo nedonošenčke) imaš dudice od Chicca (sem videla pri kolegici), prav za nedonočenčke.




tatam -> RE: Stekleničke, dude (7.4.2008 20:33:44)

Dobra odločitev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Jaz sem mela pa Mam flaške,pa tudi dude mamo te in se mi zdijo super!!




Stran: [1]