premestitev menstre (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mala zirafa -> premestitev menstre (7.4.2008 9:01:38)

Mi lahko katera kaj več pove o tem?Namreč poleti še ne vem za sigurno kdaj bomo šli na dopust, nas je več in se moramo prilagajat.Zanima me kolko tablet dobiš i kdaj jih moraš vzet?Kolko časa prej?In ali so na bel recept?
Hvala.

LunaLuna -> RE: premestitev menstre (7.4.2008 18:41:26)

Kolikor se spomnim, dobiš 3 tabletke, ki jih poješ na tisti dan, ko naj bi dobila M. Meni je G rekla, da tudi niso najbolj sigurne te tabletke, tako da mi je takrat rajši priporočila prestavitev s kontracepcijskimi tabletami.

Lep pozdrav.

becky -> RE: premestitev menstre (7.4.2008 19:45:42)

jaz sem si jo prestavila, sicer pred leti, takole: ko sem en mesec končala s tabletami, jih nisem nehala jest, ampak sem jih jedla dalje od naslednjega meseca- pač toliko dno, kolikor sem hotela M prestavit. pa ni bilo nič narobe

Tanik -> RE: premestitev menstre (8.4.2008 7:54:35)

jaz sem si tudi prestavila kar s kontracepcijskimi tabletami, sem jih  jemala cel mesec in podaljšala, čeprav mi je sestra od G rekla da lahko skrajšam, ja pa ja, in pol da ne dobim prej in se mi ulije direkt na dan poroke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ziher je ziher, jaz sem podaljšala. pa nisem prej že dolg jemala kontracepcijskih in pol tudi ne, samo ta mesec, da nisem dobila tečke točno na dan poroke, ker bi jo drugače.

mala zirafa -> RE: premestitev menstre (9.4.2008 9:34:01)

Hvala punce.Naj povem da KT nisem nikoli jemala in jih tudi zdaj ne.Recimo da je ne želim dobit 12.7 ali pa mogoče kasneje.Ciklus imam nekje na 29 dni, ponavadi na koncu meseca.Kdaj naj potem vzamem tri tablete al kako že gre?Ali jih moramzačet jemat celo škatlo?
Hvala.

Stran: [1]