Revma (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


muki1 -> Revma (7.4.2008 18:49:24)

Zadnji dve leti imam težave z bolečinami v sklepih. Ko se meša vreme, se mi občasno, vendar zadnje čase vedno pogosteje pojavljajo močne bolečine, predvsem ponoči. Kolikor sem informirana bi to lahko bila revma, ki jo žal imamo v družini( sestra in teta, ki ima hudo obliko).
Bolijo me ramena, kolena, kolki, členki prstov na rokah in nogah....hudo, res.

Zanima me, kaj lahko sploh storim? Kolikor mi je znano, ni pomoči razen, da se šopaš z analgetiki, česar se izogibam. Zaradi dojenja in zaradi stranskih učinkov.
Obstajajo kakšne vaje? Bioresonanca kaj pomaga v teh primerih?
Koliko si lahko športno aktiven, če imaš revmo? Danes sem hotela kolesariti, pa sem se skoraj zjokala od bolečin [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].





Naja30 -> RE: Revma (7.4.2008 20:01:19)

Moja mama pravi, da ji je ob močnih bolečinah zdravnica rekla, da naj vzame lekadol. Nisem pa prepričana, da res kaj pomaga.




klavdijas -> RE: Revma (7.4.2008 20:38:44)

Preberi si knjigo Giraud W. Campbel : Zdravniško preiskušeno domače zdravljenje artritisa. Pol boš pa videla kaj naredit. Predlagam ti, da ne ješ analgetikov in razni protibolečinskih tablet in se obrmneš na kakšnega bioenergetika, homeopata ali pa mogoče  Bownovo terapijo.

Lep pozdrav,


         Klavdija




Stran: [1]