Spodnje perilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


Maxica -> Spodnje perilo (8.4.2008 11:12:57)

Na koliko časa menjate spodnje perilo? Ne mislim na sebi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], temveč v celotni garderobi. A sproti nabavljate, ko kaj pametnega vidite al greste kaj pa vem enkrat letno v nabavo in takrat nabavite 20 spodnjic recimo? Kaj naredite s starejšimi, vržete stran? In kje nabavljate?
Jaz moram zdaj v bližnji prihodnosti v eno orng nabavo, se mi zdi, da je že predolgo, kar sem nazadnje vse skupaj nabavila.




timika -> RE: Spodnje perilo (8.4.2008 11:26:04)

Ponavadi imam tudi jaz akcije - OK, ne ravno menjava cele spodnje garderobe, ampak tako, sezonsko - za poleti si nabavim tudi kaj bolj igrivega, če se že ravno vidi izpod poletnih oblačil. Ponavadi ob tem, ko prinesem domov nov kup, zmečem kaj tudi stran, ja.
Se mi ne da prav veliko tekat okoli po trgovinah in grem v meni preizkušen Intimissimi, kjer imam preizkušen model tangic in spodnjih majčk (no, potem pade še kaj za dušo), tudi modrčki so mi dobri, lani za poroko sem nabavila fenomenalnega brez naramnic, ki ga redno nosim še sedaj - krasno prime, ne rabiš praktično nič popravljat.
Tudi za moža kdaj nabavim sproti in je bil z vsem zadovoljen.
Tam kupujem tudi kopalke - je pa res, da ne potrebujem velikih št., ne vem, kako je pri njih s tem. Kopalke vem, da imajo minimalistične hlačke - moj je vedno zadovoljen, ko pridem od tam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




tintin -> RE: Spodnje perilo (8.4.2008 11:28:59)

Kupujem v glavnem na razprodajah (zimskih in poletnih)  - perilo Skiny. Mi je še naj, naj. Kupim par komadov spodnjic, kak modrček itn. Ampak moji predali s spodnjim perilom so nabiti:) Sem ful ljubiteljica perila, čeprav sem trenutno vsaj glede modrčkov malo prikrajšana in "obsojena" na tiste za dojenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




tintin -> RE: Spodnje perilo (8.4.2008 11:29:43)

Aja, v Skiny-u imajo redno kake akcije -30 ali celo -40.




mojsoncek -> RE: Spodnje perilo (8.4.2008 11:33:45)

Ponavadi kupim takrat, ko mi je kaj vsec. Se nikoli nisem sla v shopping po npr. 20 tangic in 10 spodnjih majic.  Stran jih pa vrzem vec naenkrat, ko ne morem vec predala zapret (no, ce so kaksne ze bolj zmatrane, ne cakam na to, da se predala ne bo dalo zapret [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])




gojska -> RE: Spodnje perilo (8.4.2008 14:18:58)

če ene kupim, ene vržem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
redko kupim več kot tri naenkrat, ker sem škrtica.




Anonimen -> RE: Spodnje perilo (8.4.2008 16:59:31)

Na koliko časa menjate spodnje perilo? A sproti nabavljate, ko kaj pametnega vidite 

Po potrebi in navdihu.

Kaj naredite s starejšimi, vržete stran?

Ja.

In kje nabavljate?

Emporium, 18. v mesecu.




Kaliope -> RE: Spodnje perilo (8.4.2008 16:59:33)

kupim, ko vidim kaj, kar mi je všeč - ali pa če slučajno za kakšno priložnost rabim kaj posebnega, kar še nimam. Vstran pa vržem, ko se mi hlačke ali modrc raztegnejo oz. se ne prilegajo več ok (čeprav še takrat si včasih pustim in nosim za doma ... )




muki1 -> RE: Spodnje perilo (9.4.2008 8:27:31)

Po potrebi nabavim. Ko kupim, vzamem dva, tri komplete. Sem pa zelo razočarana nad Skinijem, kjer sem lani poleti pustila kar lep kupček denarja in se mi zdi, da ni dosti boljši od H&M perila, ki pa je bistveno cenejše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] .

Staro pa zavržem.




Rožica I -> RE: Spodnje perilo (9.4.2008 9:47:15)

Ko vidim kaj zanimivega (sploh v akciji) nabavim brez razmišljanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! Nikoli pa še nisem šla po 10 parov hlačk recimo naenkrat, kar verjetnost, da mi jih bo glih 10 super truper, je zelo majhna. Enak model v neštetih variantah pa tudi ne gre skozi.
Nekako se mi ne da iskat, kadar kaj rabim, ker potem plačam pač koliko stane. Raje sproti razmislim, kaj bom počasi potrebovala in kupim recimo par mesecev prej, na razprodajah. Je pa res, da imam tak šiht, da sem dost službeno po nakupovalnih centrih in potem združim prijetno s koristnim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




muška -> RE: Spodnje perilo (9.4.2008 21:17:10)

Jaz kupujem sproti. Ne dovolim si, da bi imela na sebi zaprano perilo, ali takšno, ki mi ne gre 100% k vrhnjemu oblačilu. Vem, obsedena sem s tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , sem že 1x priznala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

No skratka, kupujem v Yamamaju-ko so imeli še akcijo sem si predale na debelo napolnila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] , plus tega vsi vejo na kaj palim in ko imam rojstni dan, v veliki večini dobim perilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stare kose še nekaj časa žulim doma v omari, ker se težko poslovim od njih, ampak ko pa imam "racijo" pa letijo stran.




* Mateja * -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 0:23:52)

Ko se mi zdi staro perilo že mal bogo, ga zmečem stran in mupim novo. MOdrce obvezno pred poletjem enkrat kupim, drgač vmes ni važno kdaj. Gate in te spodnje reči pa tko sproti, ko vidim kaj lepega, kaj poceni, seksi,... Nimam pravil. 




Seven* -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 7:04:39)

Ko smo že pri tem. Kje dobite modrce, ki so kvalitetni, imajo dovolj velike košarice (C) in majhen obseg okrog? Pa da potem tudi lep dekolte naredijo. Nimam rada tistih, ki čisto pomendrajo prsi, ampak da jih lepo privzdignejo, pa da hkrati tudi dobro podprejo.

Saj vem, zahtevna sem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




muška -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 9:46:09)

Seven Yamamay v EP.




Rožica I -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 9:51:01)

Kakšen izmed Liscinih modelov s kostjo ali Triumph.




kofetek2010 -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 13:51:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Ko smo že pri tem. Kje dobite modrce, ki so kvalitetni, imajo dovolj velike košarice (C) in majhen obseg okrog? Pa da potem tudi lep dekolte naredijo. Nimam rada tistih, ki čisto pomendrajo prsi, ampak da jih lepo privzdignejo, pa da hkrati tudi dobro podprejo.

Saj vem, zahtevna sem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

H&M ima 75C podložene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




kofetek2010 -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 13:54:19)

Drugače pa sproti kupujem, kjer pač vidim kaj lepega (predvsem modrc) in pol kupim 1x modrc in 3x spodnjice v isti barvi. Imam pa teh kompletkov v skoraj vseh barvah in v različnih vzorcih.

Trenutno imam v glavi, da nujno rabim rdeče spodnje perilo in za enkrat še nikjer nisem našla nič všečnega. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Strawberrie Cherrie -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 14:00:40)

Kupujem sproti, kar mi je všečno. Lahko so tudi samo ene gatike. Načeloma nosim črno ali pa temno rjavo sp.perilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




r1ta -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 21:27:45)

Kupim takrat ko vidim kaj lepega in tam kjer je. Zadnji pridobitvi sta kompleta za spančkat iz intimissimi.




Anonimen -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 21:31:16)

Modrce sem kupovala, ko so mi bili premajhni, zdaj jih imam ene 5, dva premejhna pa se vedno sparam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Boksarce in tangice pa tudi, mislim, da sem v dveh letih vrgla stran ene dvoje tangice, ker so se strgale? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Ko vidim kaj vsecnega, kupim, ne kupujem celotne kolekcije naenkrat.

Pozabila napisat, kje kupujem: modrci izkljucno v Tezenisu (pa enega imam zdaj iz Intimisimija in je fajn, podoben model kot iz T.), boksarce imam pa iz H&Ma, bombazne, pa ene dvoje it Top Shopa pa ene tri od Microfile. Tangice vse iz H&Ma, se mi zdi (mogoce dvoje al pa troje niso). Sp. majice pa mesano - Intimisimi, Beti, H&M, Tezenis ..




Anonimen -> RE: Spodnje perilo (10.4.2008 21:34:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Ko smo že pri tem. Kje dobite modrce, ki so kvalitetni, imajo dovolj velike košarice (C) in majhen obseg okrog? Pa da potem tudi lep dekolte naredijo. Nimam rada tistih, ki čisto pomendrajo prsi, ampak da jih lepo privzdignejo, pa da hkrati tudi dobro podprejo.

Saj vem, zahtevna sem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


Poglej se v Intimisimi. Jaz imam sicer obseg 70 (B), samo imam 2ko, pa mi cist fajn stoji (1ka mi je premajhna, po obsegu pa najbrz bolj prav).




Stran: [1]