beyba -> RE: Junijčice 2008- 3 del! (17.4.2008 19:16:56)
|
poly pa mojca vsi deci so isti.... Moj letos septembra praznuje 40 letnico, ker je pač kar nekaj starejši od mene in misli to naredit v medani, kot martinovanje en avtobus folka, jst naj boi šla pa z avtodomom zraven , ker trimesečni otrok itak ni problem hallo, še tuki se vprašita a sem jst čudna ko mu probam dotajčat da mene na njegovi 40 letnici ne bo, pa ne iz protesta, ampak ker to ni izvedljivo, tut če bi vzela mamko sabo, pa bi kako uro bla sama z otrokom v avtodomu, jst pač ne morm bit na martinovanju z njim HALLO...Vaju razumem.... Pustita jih tenstat tko kot sem ga jst. Sej bo sam uvidel, da to ne gre, sej po moje sploh ne vejo kaj jih ččaka, saj še mi ne pa vsaj že zdaj čutimopripadnost. Za njih je pa to še tko nerealno, oni ga ne čutijo, ne čutijo teže, ki pritiska, okornosti večejočega se trebuha, brc in premikov, ter izboklin ki nastanejio zaradi gužvanja male pikice v trebuhu. Oni te vezi ne vzpostavljajo 9 mesecev, ampak potem pride neko kričeče bitje, z velikimi okami, za katerega pač ve da ma nekaj njegovega...Potem je pa od posameznika odvisno kolk hitro mu ta kričač zleze pod kožo... Mal jih mormo tut mi zastopit Spet sem se razpisala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|