tally -> RE: Majčice - 4 del. (23.4.2008 18:47:16)
|
Tally: žal mi je da ZO ni uspel... morda se pa se obrne... Držim pesti... Kera P pa je to da zaradi medenicne ustave kar avtomatično na CR poslje??? **** LJ porodnišnica.................ne vem čisto vsi so mi danes napovedali CR, sicer je zdravnik, ki mi je delal obrat rekel, da tut moja višina niti medenična ustava ni razlog za CR, vendar mi je potem ko so mi naredili CTG po obratu in ga je zdravnik pregladal, bil je sicer ok, me poklicali v sprejemno in mi kr rekli da sem naročena na PDC na priprave za CR, če bo treba. Potem sem šla še moji g. po napotnico pa mi je tut ona rekla da ne ve če bo kakšen pri meni poskusil vaginalni porod! Tko da jst mam še vedno možnost poskusiti vaginalno , vendar so mi vsi odsvetovali, tko da jim bom mogla zaupat in upati na najboljše kar je za mene in pikico. Hvala vsem za tolažbo in lepe besede............ ****, če bom imela kakšno vprašanje a te lahko pocukam za rokav? Edina os sobica je pa tok lepppppaaaa, tvoja rozika bo uživala v njej.Pa lupinica je tut [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image].
|
|
|
|