smotka lonib -> RE: Mamice po 35.letu-3.del (29.4.2008 18:25:36)
|
hojla! po dolgem času se vam spet oglašam. računalnik mi je nekaj časa nagajal, pol pa časa nisem imela. zdej, ko je pomlad, je zunaj okoli hiše dost dela, pa še vrt je bilo treba preštihat. za nazaj nisem brala, ker ste najbrž veliko načvekale in bi rabila cel teden, da bi vse prebrala. sem dons kupila v Merkurju rože in zelmjo, da bom jutri lahko rože uredila na oknih. moj dragi je cel teden doma, ker imajo kolektivni dopust tako, da delava doma s polno paro. za praznike bomo kr doma. se bomo na terasi malo sončili , pa na žaru bomo pekli, smo bili pa v nedeljo na vikendu na Dolenjskem. moj je šel že v petek popoldne z mojim očetom, pa Nejc tud , ker so nekaj delali, mi ženski del smo prišle pa v nedeljo. sva mogle z mojo mami bit za šoferki. vsem, ki praznujete in ste praznovali želim vse naj naj, predvsem pa zdravja.- vsem bolančkom želim veliko zdravja še to: naša Zala zdej že hodi. včeraj je začela hodit. sicer ene 5-6 korakov naredi, pol pa se zamaje kot en pijanček in potem čof na rit. še dobr, da ima pampersko na rit, drugače bi bil padec bolj boleč. zdej pa gem. čao![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|