Zaprtje in kašice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane



Sporočilo


annie -> Zaprtje in kašice (16.4.2008 10:15:12)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je imel sedaj par dni malce probleme s prebavo, bil je 2 dni zaprt, včeraj pa je zelo trdo kakal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Sumin pa na te razne kašice, ki se mešajo z vodo. Do sedaj sem mu cca. 2 uri pred spanjem dajala milupino riževo kašico in pa hipp kašico breskev in marelica. Čudno se mi zdi, da ga je tale hipp kašica tudi zaprla, čeprav je sadna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sedaj pa si mu sploh nobene ne upam več dat, imam pa polno škatel kupljenih z razno raznimi okusi. Kakšne so vaše izkušnje s temi kašicami, ali res tako zelo zapirajo? Drugače pa ima čez dan še dva obroka GH in res pazim, da mu ne dam stvari, ki zapirajo (banana, korenček...), če pa že, pa od teh stvari dodam čist mičken košček.




kristinaj -> RE: Zaprtje in kašice (16.4.2008 10:50:24)

kar mi je znano rižolino zapira..... in baje banana tudi....

poskusi mu zjutraj v sadni obrok umešati eno marelico. jaz sem kupila suhe, jih kuhala do mehkega in zmečkala zraven jabolka, banane......




BAMBINA_ -> RE: Zaprtje in kašice (16.4.2008 11:19:32)

Kašice, ki se mešajo z vodo, vsebujejo precej odstotkov nadaljevalnega mleka (npr. Hippova jabolčna kašica 43%), ki gotovo ni iste sorte kot tisto, ki mu ga sicer daješ. Menjavanje mleka pa bi naj baje zapiralo... pa riž tudi zapira.




TinaUros -> RE: Zaprtje in kašice (16.4.2008 11:59:47)

Jaz mu rajsi sama vmesam v rižolino npr. kuhano jabolko al banano. Da ne zapira pa mu velikokrat dam zraven tudi kuhano suho slivo.




Stran: [1]