bt08 -> RE: Poroka 2008/II. (23.6.2008 18:16:47)
|
..... no potem smo spet mal plesali,bile so igrice,ni bilo tud minutko dolgčas.Sva s Tomažem presenetila kolega ki je ravno tisti dan praznoval svoj 33 rojstni dan,dala sva mu torto in je bil zelo vesel.Potem sem jaz Tomažu izročila škatlo,v njej pa album.In spet so prišle na dan solzice,poljubi,objemi,lepe besede.Ko je bila polnoč so pripeljali torto in šampanjček,ki jeb il zelo okusen,saj sva zbrala kr jagodnega zraven torte.Mal sva dobila govora,mal sem ga napacala s torto.Potem sem ga tud polizala.Po plesu je sledil šopek ki so ga prodajali,nato ga je seveda Tomaž dobil.Oddala sem ga eni prijateljici,Tomaž je podvezico dol vleku,najprej moji babici,ko je vidu kjer mu je dol vleku je skorej brez oči ostal,so mu kr ven padle.No pol jo je men res.Jo oddal in nato je sledilo spet rajanje.Končali smo okol 5 ure zjutrej,tako dap redno sem se slekla frizuro podrla je bila ura 7 ko sva šla spat.No sam ni bila tista prava poročna noč,ker sva bila utrujena čist.In ko je stopil v spalnico so spet tekle solzice,kjer ga je čakalo na postelji iz vrtnic cvetov srček,šampanjc in dva kozarca ter svečke.In ena velik škatla,noter pa...To naj pa ostane skrivnost......
|
|
|
|