sepetalka -> RE: Poroka 2008/II. (24.4.2008 9:47:57)
|
jaz sem upoštevala, tisto kar je strogo prepovedano in priporočljivo. Nisem pa se šla samo 14 kot priporočajo imapak sem se držala dokler nisem dala dol nekje 15kg, potem pa se ti želodec že tako skrči (vsaj pri meni je bilo tako) da ensostavno ni šlo več not. Tako da to je moj uspeh, morate pa poznati svoje telo, če se boste počutiler svoh in se boste tresle, pomeni, da vam najbrž premankuje soli.Jaz sem takrat spila en "štamprle" slane vode. Je pa pomebno da zraven uživate vitamine, pokovit ali tiste vitamine, ki so napisani v dieti Zelo se pa držite tega, kar je strogo prepovedano prvi teden, ker če prekršite to načelo, se bo pozalo kasneje in hušale boste dosti počasneje, kot bi. Tako nasveti iz prve roke, morate pa vedeti, da same najbolj veste kaj vam paše in kaj ne, jaz sem jedla takrat ko sem bila lačna in sem se držala pač tega pravila 40t, res pa je tudi da sem se včasih pregrešila in šla tudi prak 40t, samo potem se za nekaj časa ustavi in ne napredujete. Uf sem se razpisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]
|
|
|
|