bankc -> RE: Poroka 2008/II. (4.6.2008 11:19:16)
|
Ojla punce se malo javljam iz službe. Naslednjo soboto pa že poroka. Me mal živčki dajejo. Pa še včerej zvečer sem ugotovila, da sem naredila premalo zahval, tako da moram danes vršt v delo in da čim prej naredim. Nataši drugač je pa pri nas z dekliščino tako; Nevesta povabi in zrihta plac, potlej pa vse ostalo rihtajo punce. Pri meni je to zgledalo tako, da sem jih povabila za ob 16h na pico, potlej pa naj bi šle na Ambroža pod Krvavec. Potlej pa je to zgledalo tako, da so prišle pome že ob 12h in od mojega zahtevale, da mi je šel spakirati cune. Vmes sem se mogla jz napraviti v nevesto in se sama naličiti in sfrizerati (brez ogledala). Potlej so pa imele pripravljen cel program od prodaje piškotkov (in naj se pohvalim, da sem tako zaslužila 280€) pa do petja in igranja na kitaro, morala sem pobirati podpise od moških, da se strinjajo s poroko, pa morala sem najti moškega, ki je šel z mano na Petrol, kjer mi je izbral in kupil škatlico kondomov. Nato smo šle jest, kjer sem imela rezervirano. Nato pa naprej na Ambroža. Tam smo najprej pile in plesale, nato sem imela še nekaj nalogic, potlej pa sem dobila skupno darilo (kondome, spodnje hlačke iz bonbončkov, vibrator ter seksi perilo). Če rabiš pa kako idejo glede igric, me pa kar kontaktiraj. Pa pri meni je bilo tudi tako, da so se vse punce med sabo poklicale, pa se tudi niso čisto nič poznale in so mi pripravile taka presenečenja. Jaka tebi pa vse naj naj, pa da bi te oči in mami čim bolj ubogala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!
|
|
|
|