sazi -> RE: vrtec - zavrnjeni (18.4.2008 14:18:52)
|
ali mogoce veste kaksen je postopek, ko prejmes obvestilo, da si sprejet/ali ne, kako poteka postopek naprej, ali otroka takoj vpises v vrtec ali sele konec poletja...? kolikor vem, so vpisi pred poletjem (junija) in potem čez poletje vrtci kličejo starše po vrsti iz čakalne vrste, če pridejo zapolnit prazna mesta - tako so mi razložili v vrtcu, kamor res želim vpisati otroka - so lani poleti klicali zelo veliko kandidatov, pa so bili že vsi vpisani drugje, tako da, če si tam nekje v 10% preseganja vpisnih mest, le res veliko možnosti, da prostor dobiš, če si pa kje bolj zadaj, pa ne. Mi smo tudi iz Cicibana dobili obvestilo, da imamo 45 točk - tu pač ni najbližji vrtec. Amapk kaj mi pomaga bližina bivališča, če je pa vrtec, ki je najbližje tako oblegan, da sploh njimaš šans, da prideš noter, če nisi iz kake ogrožene skupine (enostarševske družin, socialni problem...) - kot je toteto1 napisala, ne pomaga niti, da imaš že enega otroka v vrtcu (no, to pri nas ni, ker imamo samo enega - zaenkrat). Tudi moja sestra je lani dobila zavrnitev, pa živi 2m od vrtca in ma tam že starejšega otroka.
|
|
|
|