zvesta -> RE: Julijke 2007 - 6.del (12.6.2008 10:13:31)
|
Danes je bila pa pestra noč. Namreč, ukinjamo nočno flašo in je dva dni palilo brez problema, danes je bila pa enourna intervencija, ampak flaše pa le ni dobil. Se da preživet brez. In zdaj podnevi bolj pridno je. Je pa posledica nenočnega hranjenja ta, da se zbuja bolj zgodaj. če je prej spal do 8h, je zdaj pokonci med 6.30 in 7.00. Ampak me ne gane, ker bomo itaq od naslednjega tedna vtsajali zaradi službe še prej. Čeprav, v današnjem usranem vremenu bi pa jaz kar spala. Izak je prvo lepotno kitico že odspal in gloda žemljo tu poleg, jaz pa se bom pčasi spravila kuhat zelenjavno juho z mladim krompirčkom. Včeraj smo končno dobili nove kuhinjske stole in sem zelo zadovoljna z izborom, saj je kuhinja zdaj res bolj po mojem okusu. Zdaj bo treba samo napraskat še za novo mizo, ven vrečt sajico in bo taka kot mora bit. Ampak to zadnje dvoje bo še malo trajalo. Danes pa sem bila že v Hoferju, sem takoj zjutraj letela po spodnje hlačke za malčke, ki so danes v akciji. Pa sem še komaj dobila kaj za našega škrata. Bom pa zelo vesela, če bi seznamčke, Freycha in ostali, delili tudi kaj z mano/nami, ker mene kar glava peče, na koliko reči je treba misliti. In pol na koncu 100% kaj pozabim, drugih reči pa vlečem 100x preveč.
|
|
|
|