Morje Pakoštani slamnate hiške (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


brina 1 -> Morje Pakoštani slamnate hiške (22.4.2008 21:47:27)

Zanima me, če je že bil kdo v slamnatih hiškah in kakšne so vaše izkušnje ?




piščanc -> RE: Morje Pakoštani slamnate hiške (22.4.2008 22:08:02)

bili lani in letos gremo spet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. ful zadovoljna, res pravi dopust. kuhaš nič, pospravljaš nič, plaža lepa, wc-ji zelo pospravljeni, enako celoten kompleks, hrana super. res lepo. veliko prostora, veliko za otroke (delavnice vsak dan, ples vsak večer z animatorji), plaža mivka ali pomoli, brezplačen tenis, jadrnice, kolesa, ping pong, biljard... hiške so v naravnem gozdu, ki ga niso popolnoma izruvali in je lepo prijetno hladno. narejene so tako da ti prijetno pihlja, še vedno se pa počutiš varnega.

lahko ti pošljem tud kakšno našo slikco. jaz priporočam za vse, ki si želijo oddih, v mestu se pa tudi veliko dogaja (enačijo ga s pagom).




anitaz -> RE: Morje Pakoštani slamnate hiške (23.4.2008 7:54:27)

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

bili lani in letos gremo spet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . ful zadovoljna, res pravi dopust. kuhaš nič, pospravljaš nič, plaža lepa, wc-ji zelo pospravljeni, enako celoten kompleks, hrana super. res lepo. veliko prostora, veliko za otroke (delavnice vsak dan, ples vsak večer z animatorji), plaža mivka ali pomoli, brezplačen tenis, jadrnice, kolesa, ping pong, biljard... hiške so v naravnem gozdu, ki ga niso popolnoma izruvali in je lepo prijetno hladno. narejene so tako da ti prijetno pihlja, še vedno se pa počutiš varnega.

lahko ti pošljem tud kakšno našo slikco. jaz priporočam za vse, ki si želijo oddih, v mestu se pa tudi veliko dogaja (enačijo ga s pagom).


Lahko da kontakt mogoe?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




pomar*ANČA* -> RE: Morje Pakoštani slamnate hiške (23.4.2008 8:23:27)

jaz bi tudi imela kakšen kontaktni podatek...




piščanc -> RE: Morje Pakoštani slamnate hiške (23.4.2008 9:48:16)

lani smo šli prek sončka. nam je pa tam v sončku to predlagala, ker sva bila precej pozna z rezevacijo in so bile družinske sobe v hotelih že polne. sploh pa mi hoteli ne ugajajo. letos gremo preko odiseja, ker je ceneje. za 14 dni za 4 osebe je cca 1200€ (hrana, animacija, hiška, ...). imela sva tudi direkten kontakt iz pakoštan, pa je bilo enkrat DRAŽJE.

tukaj pa je njihova spletna stran http://www.club-pakostane.hr/

v glavnem je to najcenejša varianta za družino, vključen je zajtrk kosilo in večerja (hrane preveč), za otroke pa mega. ta club med so imeli dolga leta francozi in je bil to elitni club in v tem duhu je bil narejen - zelo urejena plaža, skale zalite, mivka v vodi .... potem so opustili in so hrvati prevzeli. tako, da je osnova tega naselja zelo lepa, urejena, koši so povsod, klopce brišejo ipd. seveda so veliko stvari že tudi uničili, ampak jim kar ratuje. se že precej pozna zob časa na kakšnih stvareh in hrvaški način jebesemeni, ampak to je v vsakem kampu

avto pustiš na parkirišču v senci in ga sploh ne potrebuješ, prtljago ti dostavijo z golf avtočkom do hiške. pijačo smo imeli mi kar v avtu in smo jo po potrebi hodili iskat, so pa tudi lokali ob plaži (tam pa plačaš sladoled, pijačo). trgovina je v avtokampu zraven. potrebuješ svetilke (v hiškah ni elektrike), no mi smo s sabo nesli mini akumulator in smo imeli luč, laptop (za risanke :)) in radio. na recepciji so akumulatorček brez problema napolnili.  sposodiš si lahko kolesa in greš okoli vranskega jezera...

wc-je čistijo trikrat na dan (po največjem navalu) in kapacitet je ogromno, topla voda pa vedno (plinsko ogrevanje vode), tudi sušilci za roke, ki jih lahko uporabiš namesto fena. jogiji so bili presenetljivo čisti, imeli pa so celo nadvložke. posteljnina je seveda vključena.

zjutraj je joga, popoldan telovadba v vodi, biljard, pingpong, tenis, jadrnice, čoln, vsak večer animacija za otroke in kasneje za odrasle. ko prideš dobiš na roko zapestnico in z njo greš lahko potem povsod. jedilnica je ogromna, na odprtem, kuhajo pred tabo.






piščanc -> RE: Morje Pakoštani slamnate hiške (23.4.2008 10:01:02)

v jedilnici imajo grelce za flaške, otroške stole (za dojenčke in trip trap), če jih potrebuješ, plaža je zelo dolga in dejansko ni gužve, vedno dobiš ležalnik in senco, na plaži je tudi tuš. hiške ločijo po gostih, tako da so družine na kupu, mladi žurerji pa čisto na drugi strani. bistvo pa je, da so ohranili gozd in tako tudi prijeten hlad, brez betona.







Sergia -> RE: Morje Pakoštani slamnate hiške (29.4.2008 16:05:15)

Tudi mi gremo letos v slamnate hiške.

Piščanc
, mi lahko prosim pošlješ slikce?




pomar*ANČA* -> RE: Morje Pakoštani slamnate hiške (29.4.2008 16:44:12)

tudi midva sva rezervirala!! čeprav sva se odločevala med bibinjam in vodicam sva si hitro premislila, ko sva slikce videla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]komi čakam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] zgleda res lepo, tudi ponudba se sliši ok. bo primerno za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] v 6mesecu?




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.4.2008 21:21:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Sergia -> RE: Morje Pakoštani slamnate hiške (9.5.2008 11:39:21)

Zanima me, če se ima lahko pred hiško stole in mizico? Namreč tam ni ničesar in ko otroci gredo spaj je lepo še malo posedeti zunaj.
In ali imajo dodatna otroška ležišča ograjico ali ne?
Če kdo ve, ga lepo prosim naj mi napiše.
Lp




Stran: [1]