|
Alina_alin -> RE: Desetke007 part 3 (9.6.2008 14:26:58)
|
Helou mamice in bejbe in bejbeki! Kot je Teka že raportirala: smo nazaj. Bila je super sprememba. Malčici sta uživali, noreli, se včasih spričkali imeli resne pogovore, likovne delavnice in podobne aktivnosti. Max je užival v vozičku, Tjaša na tleh - se je prvič vsedla samostojno: no, ne sicer prav vsedla, ampak tak na bedrco "naslonla" - in od takrat se tako "poseda". In 3. zobek (zg. leva dvojka) prikukala na dan prihoda na morje, naslednja 2 dni še naslednja 2 zobka: obe enkici zgoraj. Torej jih ima skupaj 5.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sedaj mi je prilezla Tjaša do računalnika in 1111111111111111111111111111111111111111111 (evo, to vam piše... pa si razlagajte, kolk hočtea). Noa, pozdravite se hitro in drugi bolančku tudi. NIsem vas nič uspela prebrat za nazaj. Tak da nisem nič kaj "in". Aja, še to: jedci še vedno nismo kaj ekstra. Včasih celo 100 ml - zeloo redko. Sicer pa povprečno 60 mlečnega, sadno zelenjavnega pa ene 6 žličk... Tudi mi smo na morju od 20 do 27.,6. - zaradi srečanja v CE. sicer pa imam sedaj priprave mega za rd od malčice - ima v četrtek rd . Moram 3x spečt torto: praznovanje v varstvu, doma s frendicami njenimi, doma s sorodniki.... Lepo bodite, pa porihtajte vreme, tiste, ki imate veze tam zgoraj, ker mi že to kiksanje z dežjem gre na živce. Pa pa
|
|
|
|