hotel Helios Mali Lošinj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


tanjusi -> hotel Helios Mali Lošinj (28.4.2008 15:28:38)

Vem kje je hotel Helios na Lošinju in ko takole brskam po katalogu vidim da je zelo ugodna varianta, vendar imam še vedno v ušesih besede ene agentkev eni turrist. agenciji, ki mi je dve leti nazaj rekla, da to je zelo skromna namestitev.In zdaj me zanima ali je bil kdo v bližnji prihodnosti tam in kako je bil zadovoljen ali je res tako skromno, naj povem da nissmo zahtevni družina z dvema otrokoma,.Prosim napišite vaša mnenja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Eillish -> RE: hotel Helios Mali Lošinj (1.5.2008 16:16:46)

No, jaz sem bila, ko še nisem imela otrok, torej kakšnih sedem let nazaj, zato moja informacija verjetno ne bo preveč koristna. Če pa hotel od takrat ni bil obnovljen, močno odsvetujem počitnice tam. Hotel je grozen, star, majhne sobe. Jedilnica je v drugi stavbi - moraš iti ven po pokritem prehodu. Kosem bila jaz tam, so bili gostje večinoma Čehi in Poljaki, ki so vsak dan že pol ure pred pričetkom večerje čakali, da se jedilnica odpre. Na izhodu iz jedilnice sta vedno stražila dva natakarja, da gostje niso odnašali hrane. Hrana je bila slaba. Plaže v okolici tudi niso v redu. Skratka-meni do sedaj najslabša namestitev na morju. No, dva zaljubljenca že potrpita, za otroke pa res ni. Verjetno pa so vseeno že kaj popravili.




ThinkPink -> RE: hotel Helios Mali Lošinj (7.5.2008 17:03:32)

Ta hotel je čisto zanič. Ni za družine, bljak, vse umazano.




bilbo -> RE: hotel Helios Mali Lošinj (7.5.2008 17:16:52)

hotel ni bil prenovljen že 30 let, ima 1 zvezdico. hrana in lokacija ok, ostalo podn




*Junona* -> RE: hotel Helios Mali Lošinj (11.5.2008 0:23:07)

Js sem bila lani in sem zelo zadovoljna. Res je, da so sobice majhne in pohištvo je staro, vendar je bilo vse zelo čisto. Hrana je bila pa zakooon - ruski šank. Ni da ni. Za malo denarja res odličen dopust.




Stran: [1]