nana35 -> RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del (15.5.2008 21:09:35)
|
Pozdravljene.Klemen je v svoji posteljici,posluša svojo zvezdico in počasi gre v sanjsko deželo. Izpit sem opravila,hvala vsem ,ki ste zame držale pesti in vnaprej hvala vsem za čestitke.Bil je res vroč dan,sploh v učilnici,avtomatske rolete pa so se kar naprej dvigovale in spuščale,nekaj se jim je mešalo.Ko je zapihalo so se dvignile in je postalo neznosno vroče. ursalara,vidim da Ana banana deluje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Slikice so lepe,v albumu pa jih takoj pogledam...sem že.Slike so enkratne in tudi komentarji,pa kužek je prekrasen. katee,upam da se jutri zdrava in poskočna zbudiš! mala pikica,jaz bom s tem pametnim kužkom še malo počakala,edino če ga ne bo dobil.Bom pa ga kasneje zagotovo kupila,je zelo poučen in zanimiv. klaja,upam da boste to s flaško čimprej uredili,bodita vztrajna,mogoče bi bilo dobro,da bi poskušala vsak dan malo.Ni vrag,da se ne bo navadila.Jaz takih težav nisem imela,ker sem si že za ponoči večkrat črpala mleko,ker sem ponavadi zaspala zraven in Klemen tudi,pa se je navadil piti iz flaške,pa tudi čaj sem mu kar hitro dajala.
|
|
|
|