birdy -> RE: Avgustovske čveke 07-9. del (19.5.2008 22:13:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 No pa še to sem pozabila povedat, da med uspavanjem skoraj skozi joka, malo se umiri, mislim, da je že zaspal, pa spet začne jokat. Pa tudi v naročju se ni hotel umirit. Zbudil se je pa ful dobre volje in zdej je tudi tako. kaj pa če njega res kaj matra.mislim na kakšno prebavo .se spomnim je ena mami pred meseci pisala o podobnih težavah kot ti in so potem ugotovili,da ga napenja.je pa tudi čez dan slabo spal. Saj jaz tudi mislim, da nekaj mora biti. Po eni strani bi si mislila, da hoče k meni v posteljo, ampak se potem tudi pri meni ful zbuja, tako, da potem res ne vem. Čeprav je zadnje čase imel že kar v redu prebavo edino zdej 2 dni ima pa bolj tekoče sluzasto blato.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj pa naj naredim? Talika, lahko je sicer res da ga recimo prebava daje. Sam to kar ti opisuješ mam tud jst z Neli, no sem mela, zdej je (precej) bolje. Prej je pa zaspala na joški, sem jo dala v pojsteljico, se je zbudila po maksimum eni uri, sem jo dala nazaj na jošk, je zaspala, pol smo se pa zbujal vsake pol ure. Nazadnje mi je pa prekipel in sem šla po isti metodi kot Pajaca delat. Moram rečt da je naše spanje ful boljše, zaspi mi zdej v roku pet minut (razen zdele v Smledniku ne, ker ni bila taprava pojstla) in spi prvo spanje vsaj tri ure, pol se pa tud zbuja tko na ene dve-tri ure.Aja, s tem da prvič ko se zbudi gre v najino pojstlo. Ko bo mel pa moj dopust bomo pa še to skinl, pa seveda nočno dojenje. Hočem rečt, da če hočeš da se vsaj mal izboljša boš mogla neki najdt in na tem vztrajat. WSam nam se je ful obnesel vse skup.
|
|
|
|