Talika19 -> RE: Avgustovske čveke 07-9. del (24.5.2008 20:09:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Jorja jaz pa nisem za te trike da se bo že navadil sem popolnoma druga plošča- sem mnenja da se otrok tako ne navadi ampak otopi, začne se zavedat da mora pač sam zaspat. no jaz ne vidim v tem nič narobe, da še ne 10 mesečnika stisneš k sebi, ga podojiš ali ne, zapoješ pesmico in zaspi v naročju stisnjen k tebi, če pač to potrebuje. Hočem le to, da dojenček, otrok, odrasli... zaspi mirno, spokojno le tako je spanec kvaliteten, spročujoč in zdravilen. Jaz sem vse moje otroke tako uspavala pa sta nato pri 2 letih oba sama zaspala v svojih posteljicah in nimamo s spanjem, odhodom v posteljo nobenih težav. res pa sem se prvi dve leti prilagajala njunim spalnim navadam, željam, potrebam. Potem pa smo azčeli s samostojnostjo tudi pri usapvanju in spanju. Naš JAka je tudi na začetku spal z menoj zdaj so že noči ki jih prespi v svoji posteljici tudi celo noč- res pa nisem neučakana, dam mu sebe kolikor me potrebuje z zavedanjem da bo enega dne takoali tako to prerastel in odšel iz mojega fizičnega objema. Ful si lepo napisala, saj načeloma sem jaz tudi tega mišljenja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Saj sem ga itak do sedaj skoz na rokah uspavala. Problem zadnjih dni pa je, da se noče več tako uspavat, niti na joški, niti v zakonski postelji, pa da ležim zraven. V glavnem nič, čeprav je ful zaspan.
|
|
|
|