ns na jesenicah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


carly -> ns na jesenicah (5.5.2008 9:31:58)

Pozdravljene,
jutri imam ns na Jesenicah pa me zanima kakšne so vaše izkušnje?Gre lahko mož zraven?Mi je kolegica rekla, da je slišala, da baje ne sme it in je šla ona zato drugam, pa me zanima če je to res?




Anonimen -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 9:35:02)

Seveda gre lahko mož zraven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




*zoe* -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 9:57:30)

Pri komu pa imaš ns?

Jaz sem šla raje v Domžale k Strahovi. So ekstra prijazni in vse razložijo.




carly -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 10:27:50)

Na Jesenicah je samo Tratnjak.Sem slišala ja da Strahovo kar hvlijo.sej men se ne gre da bi kakšne cd-je dobila ker itak nisem take sorte človek, da bi to potem še prov kej dost gledala.Bi pa zelo rada videla, da bi lahko bil moj zraven.




*zoe* -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 10:52:04)

Saj sem jaz tudi dobila samo ene par slikic, se mi tud ne gre za CDje.

Ja ne vem, tale Tratnjek nima glih kakšnega dobrega slovesa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sicer nimam osebnih izušenj z njim ampak baje da ga dost pije. Res ti ne vem kaj pametnega svetovat.

Drugače je tko, da ima fant biti pravico zraven, tako da najbolje, da gre zraven, če bo pa kakšna drugačna komanda, pol pa ne vem.




AnciM -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 10:55:02)

Moja prijateljica je bila nad NS na Jesenicah zelo razočarana. Njaprej jo je prestrašil, da ima srčasto maternico in da bo težko donosila (v resnici je sploh nima). Potem se je pa spravil še vaginalni preghled prav grobo delat, da je potem par dni krvavela. Jaz na tvojem mestu ne bi šla. Bila sem pri Riznerju v Kranju. Si je vzel 45 minut in tudi na 3D pokazal dojenčka. Res je bolj tihe sorte, ampak pove pa vse kar te zanima.




carly -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 11:35:43)

Mah zdej nimam kej naredit, bom šla pa bom vidla kako bo.Sem že v 13. t 1dan tako da je prepozno da bi se drugam naročila.Pa mi prej sploh ni na misel prišlo, da bi se kej pozanimala o njem.Se mi je zdelo logično ker imam pač vse preglede na jesenicah, da bom tudi to imela tam, pa če se nebi s kolegico včeraj zgovarjala o tem mi še danes ne bi na misel prišlo da bi se kej pozanimala.




*zoe* -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 12:15:23)

Srečno carly držim pesti, da bo imel ekstra dober dan




Netopirčy81 -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 13:31:33)

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Pri komu pa imaš ns?

Jaz sem šla raje v Domžale k Strahovi. So ekstra prijazni in vse razložijo.


Mi tudi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 14:55:10)

Carly, jaz sem imela NS pri dr. Tratnjeku in mi je vse lepo razložil in pokazal ter mi na koncu dal slikico, bil je zelo prijazen. Je zelo dober zdravnik in diagnostik zato naj te nič ne skrbi. Tudi tvoj gre lahko zraven.
Ko se je moj porod zakompliciral sem bila zelo vesela da je bil on zraven in se je vse dobro končalo.
Srečno!




Anonimen -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 15:02:14)

icer nimam osebnih izušenj z njim ampak baje da ga dost pije. Res ti ne vem kaj pametnega svetovat.


pije pa že par let ne več




izgubljena_ovcka -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 21:08:19)

Ah dajte no! Tratnjek je super dohtar in meni je ns tako lepo vse razložil da sem vse vedela in karkoli sem vprašala je povedal brez pardona. Brez vprašanja je naredil slikice in tudi mojemu je non stop vse razlagal in ga spraševal naj će vidi to in ono... Jaz res nimam nobenih pripomb.

Je pa res da včasih zna kakšno pikro pripomnit ampak se nihče na to ne ozira več... Z nikomer pač ne ravna v rokavicah!




anakran -> RE: ns na jesenicah (5.5.2008 21:32:32)

Tratnjek je baje res ful dober diagnostik, pa tud pije ne več, sam jz nimam dobre izkušnje z njemu.pripravi se da sploh svoje pikice ne boš vidla, ker ma monitor direkt k seb obrnjen, in lahko da te bo spraševal vse sorte stvari, in tudi arogantno komentiral.pri meni je bil tud kar dost grob, mi je delal vaginalno in je dete spalo, in me je kar fajn podrezal ene parkrat, da sm pol mela mal izcedka. partner pa gre itak lahko zravn, sploh ni panike. upam da boš mela boljš izkušnjo z njim kot sem jo mela jaz.
pa srečno!




carly -> RE: ns na jesenicah (6.5.2008 8:50:48)

Ojla hvala za vse informacije.Glavno je da je strokoven in da naredi vse tako kot je treba pa da je moj lahko zraven.




nives180 -> RE: ns na jesenicah (6.5.2008 23:15:02)

Ojla.

Jaz sem bila pri Tratnjaku prejšnji teden in je res odkloplen čist, glede njegovega izražanja. Vendar če ti kakšno tako pikro spusti, jo kamot nazaj, tako kot sem jo jaz in sva se čisto ok zastopila. Drugače je pa zelo dober g. in porodničar....




Annny -> RE: ns na jesenicah (7.5.2008 22:59:14)

Tratnjek je ful v redu, jaz sem bila na nuhalni 14 dni nazaj in sva prav fajn poklepetala.Drugače pa je izjemen zdravnik, vsaj moje mnenje je tako, ker mi je pri prejšnjem porodu uspešno rešil kar hud zaplet..mu bom vedno hvaležna. Lp




carly -> RE: ns na jesenicah (8.5.2008 11:16:09)

Evo sem imela pregled pri Tratniku in je bil čist ok, moj je bil lohk zravn in sta tako on pa moj gledala na ekran.Se pa pri meni tudi ni dobro videlo čez trebuh in mi je delal viginalni pregled, ampak ni bil nič grob, pa čeprov je tudi ful dolgo trajalo, ker je moj tudi zgleda spal in se ni in ni hotel obrniti.




*zoe* -> RE: ns na jesenicah (8.5.2008 11:45:15)

No, me veseli carly, da je pregled potekal brez problemov, pa čestitke za uspešno opravljen pregled [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Bom šla vsaj z lažjim srcem gor rodit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Saj pravim, jaz ga ne poznam, pa tudi ostalih na Jesenicah ne, samo po govoricah.... zato me še toliko bolj veseli, da kdo pove tudi kakšno pozitivno izkušnjo.

Veliko sreče še vnaprej in zdravega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ti želim




janin79 -> RE: ns na jesenicah (8.5.2008 11:59:58)

Zdravo,

tud jest sm bila pri njem na nuhalni, predvsem in samo zato, ker je med najboljšimi diagnostiki in tudi moji prijateljici je pripeljal do srečnega konca rizično nosečnost. Je res, da je hud provokator, midva s fantom sva kar debel gledala kakšne je streljal,..
Tipičen stil dr. House iz nadaljevanke.
Ampak bi še vedno njega izbrala, ker mi je prioriteta zdrav dojenček









carly -> RE: ns na jesenicah (8.5.2008 12:16:54)

Ja pravokator je sicer res, mene je sicer vprašal samo če hodim v cerkev.Je potem rekel, da je imel to vprašanje pripravljeno za vse, ki smo imele danes pregled.Smo se kr malo nasmejali.So pa bili moji rezultati nekje na meji za normalno in mi je potem lepo razložil, da kot zdravnik me ne more poslati naprej na preiskave ker rezultati niso toliko slabi, da pa če bi bil on moj oče ne bi mirno gledal pa čakal kaj bo in nama je svetoval, da grem takoj naslednji dan dat še kri na polikliniko.Tako da sva to tudi storila, no in zdej čakava kdaj bo rezultat.Tako da če katera ve kako dolgo se čaka na rezultati iz dvojnega presejalnega testa, naj mi prosim sporoči.




Annny -> RE: ns na jesenicah (8.5.2008 13:49:53)

Ja res je, pravi dr.House tale naš Tratnjek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Je pa res fajn zdravnik, tako da mu lahko vse tiste, ki še nimate izkušenj z njim, lahko 100% zaupate..nikar se ga bat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]lp




*zoe* -> RE: ns na jesenicah (8.5.2008 14:37:14)

No, če je pa kot House, pol je pa ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 




Stran: [1]