dulcinea -> RE: Ribnica, Kočevje in okolica (2.3.2009 10:31:33)
|
O Srki. Ja, tale naša debata je kar odživela. To pomeni, da moraš večkrat pridt prečekirat, kaj je novga. Pa kaj napisat seveda. Tud jaz ne poznam vseh punc tukaj gor. Bomo jih že še spoznale. Mormo naredit en piknik, ko pride Smrka poleti domov, pa prideš tud ti. (Upam, da ne bom na kašnem potovanju ravno takrat). Smrka, Pika Nogavička je prov fejst. Prov originalna. Še Švedsko zna... Pikica** moj je lani en dan se dolgočasil na kavču z računalnikom v naročju, pa je začel naročat iz UK, USA in CAN semena. Pol sva pa sejala pa presajala.... No, zdaj je pa najdu en forum, pa si še med seboj semena menjavajo. In se je nabralo. Sem ga še jaz začela jest, ko ga prej nisem marala. Nogica, naj se Tara čimprej pozdravi. A bo imela Tara novo sobico? Nasy, sem brala na tvojem blogu, da imate še zmeraj težave s spanjem. Joj, to pa ni dobro. A Andrej je pa bolan? Revež. Zakaj se pa tukaj nič ne javi? Sayuri, hvala za kavico. Saj je bla tud žitna vmes a ne? Al pa brez kofeina? Komaj čakam na slikce... Seny, jaz skoraj zmeraj preden potrdim, post skopiram, ker me je že dostikrat zaj****o. Kakšno je kaj vreme pri vas? Tukaj je deževno. Malo mršči, ma jst sem šla vseglih spet eno turo peški. Zdej pa še kar teče od mene, čeprav sem se že stuširala. Zgleda, da se špeh topi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|