voziček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


emaa -> voziček (8.5.2008 12:51:22)

Ker vozička ne rabimo več, ga prodajamo, oglas je tukaj




ANIME -> RE: voziček (8.5.2008 12:55:10)

Sem že mojemu poslala v vednost ... sicer do sedaj nisva razmišljala o temu, ampak izgleda zelo dober .... javim takoj ko kaj izvem!
Če bom pa prepozna - pa prav mi je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




sayuri -> RE: voziček (8.5.2008 12:58:50)

Emamair, nisi mogla en teden prej začet prodajat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. JAh, zdaj kar je, je.




ANIME -> RE: voziček (8.5.2008 14:19:27)

evo ... mojemu je tudi iz slik všeč ... ga greva danes pogledat v baby center (da ga sploh v živo vidiva) potem pa ti javim.




l.daisy -> RE: voziček (8.5.2008 14:22:52)

anime, mislim, da ga v BC ne boš našla... mogoče bi ga imeli v rutarju, ne vem...
hoco vozičke sem jaz videla samo v xxxlutz-u v avstriji...




emaa -> RE: voziček (8.5.2008 14:27:28)

Sayuri, sori, sem se odločila, da ne več čakala, da zanosim, če bosta slučajno spet dva, pa še zdaj sta zares shodila, ta voziček pa zdaj kak mesec ne uporabljamo več, od takrat, ko se je otoplilo. je marela priročnejša, al pa tricikla. Anime ti pa kar, če ga pa hočeš videt, da se boš lažje določila, pa Domžale niso daleč. Evo par slikic vozička v uporabi
[img]http://shrani.si/t/2r/FR/3S0Zf7fC/348-luka-in-david-29307.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/t/3x/ic/36IRzTWn/187-david--luka-12707.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/t/1c/gT/4WMcMAWR/287-luka--david-27807.jpg[/img]




emaa -> RE: voziček (8.5.2008 14:29:03)

Anime ja samo v Rutar-ju so jih pri nas imeli, to je prejšnji model, pa ga sploh ni več, tako da se lahko tud do Domžal zapeljeta. 




sayuri -> RE: voziček (8.5.2008 16:23:11)

Anime, v Rutarju imajo Hoco vozičke. JAz sem ga kupila ravno prejšnji teden - v oranžni barvi. Drugje Hocovih nisem zasledila.




ANIME -> RE: voziček (9.5.2008 8:34:22)

ojla!

no včeraj popoldan sem vlekla mojega v Ruterja in je bil tako navdušen nad vozičkom, da se bova verjetno odločila kar za novega.
Obe sta me zelo navdušile nad njim - res je dokaj lahek (primerno za dvojčka), enostavno zlaganje in menjavanje naklona. Košari sta "peresno" lahki v primerjavi s TFK, kompaktni, pa še vreči za noge so zraven ... skratka kakor sva ugotovila za naju idealen voziček (pa do sedaj sploh nisem pomislila nanj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

Še moj se je počutil kot glavni frajer, ko ga je peljal na parkirišče pogledat, če nama gre v avto - se mu je kar smejalo.

V primerjavi s TFK ali Hartanom je pa cel paket (športni+košari) toliko cenejši, da nov sploh ni neka panika za ceno!

Najlepša vama hvala in upam, da ga čim prej prodaš.

Sayuri ... lahko pa kupim tvojega (če ga zamenjaš za modro-zeleno kombinacijo), pa ga ti kupiš od emamair [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




sayuri -> RE: voziček (9.5.2008 9:12:06)

No Anime, čestitke za odločitev. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mene je tale Hocov tudi najbolj prepričal v vsem. PA saj sem o tem že pisala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] JAz sem vzela oranžnega. Sicer sem si zelo želela rdečo barvo, ampak je v tej ponudbi ni bilo. PA mi je tudi oranžen zelo všeč. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Od kod si že ti? V MBju v Rutarju imajo tudi te vozičke. Tako da - če bi želela oranžnega, mogoče lahko pokličeš tja, če ga imajo, pa se ga zapeljeta iskat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




emaa -> RE: voziček (9.5.2008 9:36:20)

Vidiš Anime to je naju prepričalo, za ceno dobiš daleč največ. 




ANIME -> RE: voziček (9.5.2008 9:42:27)

ja res je cortek od vozička.
Drugače sem iz LJ in sem videla oranžnega, vendar mi ni bil toliko všeč. Zgleda, da sva se narobe razumeli.


emamair ... zdaj imam pa samo še eno vprašanje ... kako je s temi kolesi vozit po makedamu. Jaz imam okoli sebe precej makedama (PST) in so res lepe potke bolj po naravi (kolikor se v LJ sploh da). Malo me je trgovka opozorila, da ravno za na deželo voziček ni ... kakšne so pa izkušnje s tem?




emaa -> RE: voziček (9.5.2008 10:32:31)

ta novi modeli imajo malo manjša kolesa (tudi hartan), ampak jaz imam sprehajalno pot po makadamu, pa pridem tudi z marelo, tega lahko vozim po makadamu (če ni preglobok pesek, tam pač z vsakim vozičkom mal plužiš) z eno roko. Po LJ ZOO smo šli pa zadnjič z marelo, bi blo lažje s tem, pa je tudi šlo. Pa po snegu sem tud šla z njim - mene sneg  ne ustavi. 




ANIME -> RE: voziček (9.5.2008 11:15:35)

Hvala za vse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

prodano! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]