puljenje zoba (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


metkica1 -> puljenje zoba (9.5.2008 19:40:32)

Včeraj sem bila na puljenju zoba - spodnja šestica
Imela sem grozne bolečine že dlje časa tako da druge variante ni bilo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Sedaj pa me zanima ali je normalno, da me še danes zelo močno boli rana, kjer je bil zob.
Ne zdržim brez naklofena. Pojedla sem enga zjutraj in sedajle, tudi jest ne morem, ker me čeljust boli, razen tekoče jogurte.
Vem, da se je zobozdravnik močno upiral na mojo čeljust in samo puljenje je rekel, da je bilo komplicirano pa vseeno a mora še sedaj tako boleti'[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




aischa1 -> RE: puljenje zoba (9.5.2008 20:44:36)

naj ti povem da to boli še nekaj dni- Meni je v sredo pulu osmici in poli me še danes, danes sem bila pri dežurni in je rekla da to zna bolet tudi kakšen teden. Tako,da čim več mrzlih obhladkov.




usa -> RE: puljenje zoba (9.5.2008 20:58:40)

Meni so danes na kirurgiji tudi pulili(rezali oz.izsekali) korenino petice.bolelo ni nič ker sem dobila injekcijo za konje ubijat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].Sedaj je minilo že kar nekaj ur od operativnega posega pa imam z bolečinami kar mir.Vzela sem pa predno mi je inekcija popustila naprosini.Pa predno grem spati bom vzela še eno pa upam da bo kar tako ostalo.Naročili so mi še samo, da ne smem imeti fizičnih naporov in jesti moram pasirno hrano.
Upam da ti bolečine minejo,če ne  pa pojdi jutri  k dežurnem.Lahko da si staknila kakšno vnetje pa ti bo dal notri trak pa bo boljše. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




hrabra miška -> RE: puljenje zoba (9.5.2008 21:58:29)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Men so pa včeraj pulili modrostneg,pa sem mislila da mi bo še vse spodnje ven zbila ko je z kleščami šarala po ustih. Bolelo je za znoret,potem sem pa preden je injekcija popustila vzela nalgesin in me nič ne boli(trkam ob les-glavo)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Upam da te čim prej neha bolet.




Anonimen -> RE: puljenje zoba (9.5.2008 22:53:08)

Mene je bolelo se par dni.




anajmad -> RE: puljenje zoba (10.5.2008 6:36:10)

Mene boli še zdej-po dveh tednih.




mirabela -> RE: puljenje zoba (12.5.2008 19:22:59)

pojdi slikat rano, mogoce je koscek zoba ostal neizpuljen




natasarobi -> RE: puljenje zoba (13.5.2008 13:37:25)

Malo še počakaj, če ne bo boljše pojdi nazaj, da ti da kakšne antibiotike (lahko, da je prišlo do kakšnega vnetja).

Po moje je čisto odvisno kako puli - meni  so enkrat šestico pol ure ven dajal pa še mislila sem, da mi bo ramo zdrbil, ker se je skoz naslanjal nanjo.

Bolel me je tako kot hudič, da nisem rekla ne bu ne mu, samo solze so mi tekle po licih. Bolel je kar cel teden, jest skoraj nisem mogla. Tip mi je vse razmesaril. Res je, da sem šla pa naslednji dan v službo tako, da sem kar delala in mogoče pozabila na bolečino.

Je pa res odvisno kakšen prag bolečine imaš.

Sporoči če je že bolje!!!




Stran: [1]