|
Blacky30 -> RE: Julijke 2008 III. del (4.6.2008 11:05:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 mojcek hvala, sam sem bla ravn včeraj na pregledu, pa je rekla da sem še zaprta. ne bi rada komplicirala res ne... sploh ker mi je še vedn slabo in mam itak filing, da bom v roku ene ure spet bruhala, pol bom poklicala kako je s tem. drugač pa sm zihr, da je vse ok, pač mogoče mi kaka hrana ni pasala. me pa neki zanima lepo prosim, če katera ve, google ne najde... včeraj mi je rekla ginek, da je moja posteljica že zrela, da je na določenih mestih poapnela in zdaj me zanima, kaj če se zgodi da bo kar nehala opravljat svojo funkcijo, pa tega ne bojo vedli in mi otroček umre. a je to možno? groza me je ob misli na to. Kdaj imaš naslednji pregled ali CTG? Če je posteljica zrela, pomeni, da se bo počasi začel porod. Malo je možnosti, da bi kar nehala delovat, se bodo prej popadki okrepili. Sicer pa, če se bruhanje ne neha, idi v P, ker ti bodo morda morali dati infuzijo, da ne boš dehidrirala. Le mirno, saj bo vse ok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|