"Uporaba" odejice oz. pokrivala ? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


TIIA -> "Uporaba" odejice oz. pokrivala ? (19.5.2008 12:40:29)

Vprašala bi vas, kdaj ste snele oz. nazaj namestile "odejico"-nekakšno pokrivalo-zgornji del, s  katerim se zapre košara- ko leži dejenček v ležečem položaju.

Stari smo 2,5m.

Predvidevam:
-ob toplem vremenu  npr. nad 22 stopinj brez te  odejice oz. pokrivala
Kaj pa, če je veter?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




-ob hladnem npr. 18 stopinj z vetrom, pa namestim odejico ali kako?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Imamo pliko switch.

Hvala![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




madasa -> RE: "Uporaba" odejice oz. pokrivala ? (19.5.2008 12:43:39)

Mi smo tudi stari 2,5 m pa jo imam pokrito samo s kociko. Oblečem pa jo v bodi kr. rokav - majčka (če je pod 20 stopinj pa še jopico) in seveda hlače in nogavičke. Pa ji je ful toplo.
Lp




TinKiCa1 -> RE: "Uporaba" odejice oz. pokrivala ? (19.5.2008 17:45:59)

Ojla! Nama pa fali še en teden, da bova stari 2,5m :) jst sm to košaro vn snela, ne dolg nazaj, k je blo full vroče zuni! Oblečena je v body, tanke hlačke, rutko in štumfke, zravn mava pa vedno njeno toplo dekico, če slučajno piha ali pa se kej shladi..ji še zna bit vroče, tko da mislm, da je to kr dost, ko je bolj vroče zuni![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley10.gif[/image] tko, da ne preveč pretiravat..naša zlo hitr zakuha, če je prevroče :)




Stran: [1]