VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


inara -> VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE (17.2.2005 7:23:53)

Med vsemi vozički, ki sem jih do sedaj videla na netu me je ta najbolj prepričal-tako zaradi videza, znamke in tudi cena je OK.Zdaj pa sem pred dnevi odšla v BABY CENTER ga pogledat in se mi je zdel majhen v dolžino oz. kratek.Do katere starosti ste ga oz. se ga lahko uporablja.Rada bi namreč voziček, ki mi ga ne bo treba kmalu spet zamenjati in raje malo več odštejem.Kaj menite?

Inara in njen :duda:




fricka -> VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE (17.2.2005 8:22:26)

Tudi jaz imam ta voziček, sicer ga še nisem uporabila- rok imam maja. Ti pa iz izkušenj mojega brata povem, da je zelo praktičen in ga imaš lahko od začetka do konca. Na začetku pač leži, potem pa ga spremeniš v marelico. Raje kot v baby centru preveri ceno v trgovini Peg Perego na Celovški (med staro cerkvijo in tivolijem). Je cenejši, pa še večjo izbiro barv imajo. Običajno prodajalka namigne kdaj imajo kakšno akcijo, jaz sem ga kupila pred novim letom 20.000 SIT ceneje. Pa še na spletni strani trgovine sonček preveri.




Petra5 -> VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE (17.2.2005 8:53:00)

Midva z malim Urhom že uporabljava Pramette-ja. Zelo nama je všeč (razen da kamorkoli prideva ima že še en mulček enako prevozno sredstvo - celo barvo).
Dolžina je podobna ostalim, se pa da zadnja stranica tudi položiti navzdol. Je pa res, da so košare bolj čvrste in v zimskih mesecih je malček bolj zavarovan. Midva sva ga kupila preko spletne trgovine Sonček -pred novim letom so ga imeli v akciji.
Petra




p@tricij@ -> VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE (17.2.2005 8:58:48)

prve mesece ga tako voziš vodoravno, da gleda proti tebi, nato pa obrneš in je športni voziček. mi ga uporabljamo že od julija in se nam ne zdi majhen. športni je tako velik kot p3.
:bravo::bravo::bravo:
ga pa priporočam, saj je lahek, na malo se zloži, skratka super.




taca -> VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE (17.2.2005 20:53:05)

Tud mi ga mamo. Mark je star sedaj 5,5 meseca in se še veselo vozi v ležečem položaju. Tako, da videz vara. Ni tako majhen. je zelo praktičen.
Mi smo ful zadovoljni. Kupili smo ga v Trbižu pri ga. Prešeren. Tuki maš tel. št.0039-04282405. Ga. govori slovensko in jo lahko vprašaš kolk je pri njej cena.
Veliko uspeha pri nakupu.
LP
Taca




frutka_ -> VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE (17.2.2005 23:47:46)

Moja prijateljica ima klasičnega PP-ja Plikota in ga je normalno še uporabljala ko je bil mali že 3 leta star. Saj so nekje vsi enaki, ni odstopanj po velikostih. Mislim, da ga boš lahko doglo uporabljala.




inara -> VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE (18.2.2005 6:43:16)

Drage nosečke in mamice hvala vam za odgovore in lep dan vam želim.

Pa pa :)




Stran: [1]