čiščenje-pranje otroškega vozička (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jožica-2 -> čiščenje-pranje otroškega vozička (17.2.2005 14:57:53)

Doma imamo trikolesnik Hauck in zaenkrat je sinček že toliko odrastel,da ga ne uporabljamo. Odločila sem se,da zgornji del (sedežni) in vse kar je z blaga operem.

Zdaj sem pa v dvomih: blago je pralno na 30 stopinj,ampak v sedežnem delu je noter nekakšna lesonitna plošča za trdnost. Nikjer ni kake zadrge,da bi to reč spravila ven :ups: ?!

Kaj menite,ali lahko dam vse skupaj v kad in tam na roke operem? A se ne bo voda preveč vpila v les? Kako ste ve čistile voziček?

Dajte mi kak pameten nasvet :zmeden2:

pa,pa

Joži

Lenny -> čiščenje-pranje otroškega vozička (17.2.2005 15:00:20)

Mi smo našega Hauck-a (tudi z leseno ploščo) oprali z vodnim sesalcem. Ratalo! Voziček je preživel in je bil kot nov.

Jančika_ -> čiščenje-pranje otroškega vozička (17.2.2005 15:09:18)

Evo, ravno dva dni nazaj sem čistila Hauckov voziček (sposojen, naš je na servisu).

Pri tem je bila tista lesonitna plošča tako majhna, da sem kar vse skupaj zabrisala v mašino na 30, pa ni bilo kakih posledic. Strehico sem pa na roke v banji, ker se ne da blago dol snet. Tudi vse OK.

Ogrodje je Joe zložil in dal v banjo, pa sem ga stuširala.

jožica-2 -> čiščenje-pranje otroškega vozička (17.2.2005 15:15:58)

Hvala za nasvete :bravo:. Sem vedela kam vprašat, ringaraja je kot enciklopedija...

Grem takoj v akcijo.

Lep dan vsem :rozica:

Joži

KIRA -> čiščenje-pranje otroškega vozička (17.2.2005 18:31:44)

moj je mel les na dnu. v košari. pa sem ga lepo ven vzela pa pleksi steklo not dala. pa zadrgo. tako da imam skrivni predal. če ne veš da je tam, se sploh ne vidi.

Stran: [1]